Regatta Professional -tuotteet on tehty työhön ja elämää varten. Nykyaikainen muotoilu ja asiantunteva teknologia luovat sarjan, jossa tiimit eivät vain näytä hyvältä, vaan myös tuntevat olonsa hyväksi. Joustavat kankaat, teipatut saumat, lämpimät vuoraukset ja irrotettavat sisäosat ovat vain pieni osa Professional-sarjan ominaisuuksista.
Olipa tiimisi jäsen tekemässä asioita, osallistumassa tapahtumaan, ajamassa pakettiautoa tai jopa vaeltamassa, Regatta Professionalilla on päällysvaatteet, jotka sopivat monenlaisiin aktiviteetteihin säällä kuin säällä. Valitse tyylikkäistä timanttitippaisista vartalonlämmittimistä ja softshell-takeista vaatteisiin, joissa on äärimmäinen korkealaatuinen suojaus. Ammattimainen palvelee jopa lapsia, sillä laaja valikoima vaatteita on täynnä tekniikkaa leikkikentän rajuun ja jyskyttävään tilaan.

Regatta Professional -tuotteet on suunniteltu lisäkoristeluun ja tarjoavat päällysvaatteita, jotka voit tehdä itse työstäsi riippumatta.

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Regatta Great Outdoors tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi