Ennen liikelahjan valintaa on huomioitava muutamia tärkeitä asioita. Nämä ovat seuraavat:

 1. Kuka on liikelahjan vastaanottaja?
 2. Millaisessa tilanteessa liikelahjaa käytetään?
 3. Millainen viesti liikelahjalla halutaan välittää?
 4. Miten vastaanottaja saa liikelahjan?
 5. Tehdäänkö liikelahjaan painatus omalla logolla?

Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Tuotteet

Liikelahjat laajasta valikoimastamme

Tilaa valikoimastamme liikelahjat omalla logolla tai painatuksella. Tuotevalikoimamme on valittu huolella ja se sisältää vain laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita. Valikoimastamme löydät mm. lahjasetit, lahjakortit, kauluspaidat, reput, juomapullot, kangaskassit ja varalaturit. Liikelahjojen antaminen on varma tapa jäädä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden mieleen. Liikelahjat myös kasvattavat yrityksesi bränditietoisuutta ja se on kustannustehokas markkinointikeino.

Mitä kaikkea liikelahjan valinnassa on mietittävä

Liikelahjaa valitsiessa on miettittävä muutamia, lue alapuolelta lisää.

10 Psykologista syytä, miksi liikelahjat ovat hyödyllisiä

Liikelahjat ovat erinomainen tapa edistää yrityksen tai tuotemerkin näkyvyyttä ja luoda positiivista mielikuvaa. Tässä on 10 psykologista syytä, miksi liikelahjat ovat hyödyllisiä:

 1. Ne herättävät tunteita ja luovat lahjan saajalle positiivisen kuvan yrityksestä ja brändistä.
 2. Liikelahjat luovat läheisyyden tunnetta yrityksellesi asiakkaiden tai kumppanien välille.
 3. Kasvata uskollisuutta yrityksellesi tai brändillesi.
 4. Niiden avulla asiakas muistaa yrityksen tai brändin ja tämä lisää yhteistyön tai kaupan teon mahdollisuutta tulevaisuudessa.
 5. Kiinnostus yrityksen tarjoamia tuotteita ja palveluita kohtaan kasvavat.
 6. Kiitollisuus yritystä tai brändiä kohtaan kasvavat.
 7. Erilaiset lahjat auttavat ylläpitämään suhteita ja verkostoja.
 8. Herätät tunteita ja erotut kilpailijoista.
 9. Tehokas tapa herättää kiinnostusta yritysten tapahtumia kohtaan.
 10. Loistava tapa kiittää asiakkaitasi, työntekijöitäsi tai kumppaneitasi heidän uskollisuudestaan​​ yrityksellesi tai brändillesi.

PARHAIMMAT LIIKELAHJAT OVAT KÄYTÄNNÖLLISIÄ JA TARPEELLISIA

Liikelahjoja annetaan yritysmaailmassa nykypäivänä vähemmän, jonka vuoksi niiden merkitys on korostunut. Tämä tarkoittaa, sitä että antamalla lahjoja yrityksesi muistetaan varmasti. Liikelahjojen antamisella on myös liikesuhteisiin positiivinen ja kauaskantoinen vaikutus. Antamalla lahjoja pidät huolen, että seuraavan kerran kun tehdään ostopäätöksiä sinun yrityksesi muistetaan varmasti.

Liikelahjojen valinta ei ole kuitenkaan helppoa. Liikelahjojen on erottauduttava massasta ja sen on myös oltava sopiva yrityksen brändiin. Meidän kauttamme saat liikelahjoihin painatuksen omalla logolla tai haluamallasi tunnisteella. Liikelahjan on oltava myös vastaanottajalle mieluisa ja tarpeellinen. Liikelahjan antamisen ideasta saadaan kaikki irti, kun liikelahja on oikeasti hyödyllinen.

Me autamme sinua löytämään parhaimmat liikelahjat, jotka sopii juuri sinun yrityksellesi. Jos sinulle herää kysymyksiä, niin ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme sopivan liikelahjan valitsemisessa. 

Erotu kilpailijoistasi ja vahvista asiakassuhteita antamalla liikelahjoja

Liikelahjat ovat tärkeä osa yrityksen kilpailukykyä. Ne voivat auttaa erottumaan kilpailijoista ja luomaan yritykselle myönteistä eroa. Erilaiset lahjat, kuten yrityksen logolla varustetut tuotteet, voivat auttaa muistamaan yrityksen ja sen tarjoamat tuotteet tai palvelut. Tämä puolestaan ​​voi lisätä mahdollisuuksia tehdä kauppoja tulevaisuudessa. Lahjat yritysten ja asiakkaiden välillä luovat läheisyyttä ja uskollisuutta.

Lahjojen antaminen on tärkeä osa liiketoimintaa. Hyvin valitut lahjat voivat osoittaa arvostusta asiakkaita kohtaan ja lisätä kiinnostusta yrityksen tuotteita tai palveluita kohtaan. Ne voivat myös auttaa rakentamaan ja vahvistamaan verkostoja.

Lahjojen antaminen on tärkeä osa yrityksen markkinointistrategiaa, ja se voi auttaa erottamaan sen kilpailijoista, rakentamaan asiakasuskollisuutta ja tukemaan markkinointia.

MITEN TILAAMINEN MEILTÄ ONNISTUU?

Liikelahjojen tilaaminen on meiltä helppoa. Täytä vain tuotesivulla tai alapuolella oleva lomake ja annamme sinulle tarjouksen. Saat tarjouksen nopeasti, jopa päivän sisällä. Tarjous sisältää tarkan hinnan ja tuotteiden arvioidun toimitusajan. Jos tuotteeseen tehdään painatus, niin ennen painatusta lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen tuotteen painatuksesta oikeilla mittasuhteilla.  Vasta hyväksyntäsi jälkeen painatamme tuotteet.

Jos sinulle on kysymyksiä, halusit tietää lisää tai tehdä tilauksen nopeasti niin soita meille tai laita sähköpostia. 

OTA YHTEYTTÄ

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.