Japanissa Tamahaganen tuntevat kaikki, jotka ovat kiinnostuneet veitsistä. Japaninkielinen sana ”tamahagane” tarkoittaa erittäin korkealaatuista ja puhdasta miekan terästä. Nimi tulee myyttisestä teräksestä, jota käytetään perinteisten japanilaisten samuraimiekkojen valmistuksessa.
Vuonna 1958 perustettu japanilainen yritys Tamahagane on erikoistunut 3-kerroksisesta teräksestä valmistettuihin laadukkaisiin, ainutlaatuisen teräviin keittiöveitsiin. Veitset ovat uniikkeja, laadukkaita, erittäin teräviä ja kestäviä jokapäiväiseen käyttöön. Veitset ovat kauniita omistaa ja käyttää.
Tänä päivänä kaikki Tamahaganen veitset valmistetaan Japanissa Kataoka-tehtaalla, Niigatassa tiukkojen standardien mukaisesti. Veitsien terä koostuu 3 kerroksesta. Veitsissä käytetään ydinteräksenä VG-5 terästä, joka on kovuudeltaan Rockwellin asteikolla n. 60, ja teräs tunnetusti pysyy myös erittäin hyvin terässä. Terässä käytettävä materiaali taotaan n. 20 millimetristä 2 mm:in paksuuteen. SUS-410-teräksestä valmistetut kaksi ulkokerrosta pysyvät melko pehmeinä, mutta pehmeämpi materiaali suojaa kovaa ja haurasta ydintä korroosiolta ja vaurioilta. Erittäin ohut ydin ja pehmeät ulkomateriaalit tekevät veitsestä todella helpon teroittaa.

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Tamahagane tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi