Sadetakit ja sadeviitat omalla logolla tai painatuksella

Meiltä voit tilata sadetakit ja sadeviitat omalla logolla tai muulla halutulla painatuksella. Sadeviitat omalla painatuksella ovat hyviä mainoslahjoja esimerkiksi festareille tai muille ulkotapahtumiiin. 

Sadeviitat pelastavat sateelta ja mahtuvat helposti mukaan

Sadeviitta on erittäin suosittuja etenkin festarikansan ulkoilmatapahtumia suosimien ihmisten yhteydessä. Sadeviitta mahtuu myös helposti reppuun tai laukkuun, jolloin se voidaan helposti ottaa käyttöön sateen yllättäessä. Kun sadeviittoihin tai sadetakkeihin tehdään painatus yrityksen logolla, tekstillä tai kuvalla niin sadeasusteen käyttäjä muistaa yrityksen positiivisesti. Samalla myös kymmenet tai jopa sadat muut ihmiset näkevät yrityksen painatuksen ja brändin tunnettavuus kasvaa.

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Sadetakit ja -viitat tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa edulliset liike- ja mainoslahjat, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras edullinen liike- ja mainoslahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi