Kotimaiset lahjat ja design-tuotteet

Valitse kotimainen lahja, kun haluat viestittää kotimaisuutta ja vastuullisuutta. Kun et ole varma, mikä lahja olisi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille sopiva niin design-tuote on aina varma valinta. Tuotteet ovat valmistettu Suomessa ja tämän vuoksi ne sopivatkin erinomaisesti myös ulkomaalaisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Kotimaisilla lahjoilla tuet kotimaista yrittäjyyttä ja esittelet suomalaista osaamista sekä ilahdutat saajaa omaperäisellä lahjalla.

Kotimaiset design-tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Meiltä voit tilata kotimaiset design-tuotteet omalla logolla tai painatuksella. Kun lahjassa on yrityksen logo, niin yritys muistetaan ja tuotteen käyttötilanteissa yrityksen brändistä saadaan positiivinen mielikuva. Valikoimastamme löydät valmiita tuotesettejä sekä myös ajattomia klassikkolahjoja.

Miten lahjojen tilaaminen onnistuu?

Kotimaisten lahjojen ja design-tuotteiden tilaaminen onnistuu täyttämällä alapuolella tai tuotesivuilla oleva lomake. Olemme sinuun pian yhteydessä ja annamme sinulle tarjouksen. Voit myös soittaa meille tai laittaa sähköpostia. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi