T-paidat omalla logolla & Työpaidat yrityksen painatuksella

T-paidat yrityksen omalla logolla & painatuksella sopivat moneen erilaiseen tarkoitukseen. T-paidoissa on paljon painatus tilaa ja tämän vuoksi niihin voidaan tehdä isokin painatus. T-paidoilla on monta erilaista käyttötarkoitusta:

  • T-paitoja yrityksen logolla voidaan käyttää työpaitoina tai asiakaspalvelutyössä esimerkiksi tapahtumissa ja messuilla.
  • T-paidat sopivat hyvin myös mainoslahjaksi.
  • Mainos t-paitoja voidaan jakaa potentiaalisille asiakkaille.
  • T-paitoja voidaan käyttää myös vapaa-ajalla tai urheillessa.
  • Yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat käyttää painatettuja t-paitoja. 

Tutustu valikoimaan alapuolelta!

 

T-paita työvaatteena – Paidat yrityksen omalla logolla

T-paidan avulla voit nauttia mukavasta mutta ammattimaisesta pukeutumisesta. T-paita sopii erinomaisesti työvaatteeksi, sillä ja sen ajaton muotoilu mukautuu monenlaisiin tehtäviin ja näyttää hyvältä riippumatta siitä, mitä teet. Tärkeää on, että t-paidoissa on yrityksen oma logo, jolloin työntekijä tunnistetaan osaksi yritystä.  Lisäksi sen korkealaatuinen kangas takaa pitkäikäisyyden, joten se voi olla osa vaatekaappiasi pitkälle tulevaisuuteen!  Valikoimamme sisältää edullisia ja laadukkaita t-paitoja, joissa on hinta ja laatu kohdallaan. 

Mainos t-paidat omalla logolla & painatuksella

Mainospaidat ovat tehokas väline viestien välittämiseen, brändin tunnettuuden lisäämiseen ja vaikuttavan visuaalisen vaikutelman jättämiseen. Yrityksen logot, iskulauseet ja kuvat – kaikki painettuina laadukkailla väreillä – erottuvat helposti muista mainosmuodoista. Lisäksi musiikkifestivaalien ja urheilukilpailujen kaltaiset tapahtumat tarjoavat täydellisen tilaisuuden hyödyntää niiden näkyvyyspotentiaalia. Jos näitä jaetaan tilaisuuksissa niin moni näkee t-paidan ja yrityksen logo tai muu painatus saa paljon näkyvyyttä.

Miksi yrityksellä pitäisi olla omalla logolla painatetut t-paidat?

Jokaisella yrityksellä on oltava painettuja t-paitoja yrityksen logolla, jotta he voivat esitellä brändiänsa ja viestiä itsestään. T-paita työvaatteena on mukava ja rento, mutta ammattimainn asuste. T-paidan avulla yritykset voivat edistää brändin tunnettavuutta edullisin kustannuksin. Logopaidasta muodostuu monille ihmisille selkeä mielikuva brändi-imagosta . 

Yrityksen logopaidat auttavat myös luomaan yhteneväisyyttä organisaation sisällä. Kaikenlaisten tapahtumien, messujen ja seminaarien aikaansaamiseksi työntekijöillä on tärkeää olla samanlaiset t-paidat. Tämä luo yhteenkuuluvuden tunnetta ja lopuksi t-paidasta jää muisto.

Työpaita omalla logolla tekee yrityksestä ammattimaisen

Kun yrityksella on työvaatteet, joissa on yrityksen oma logo tai muu yritys painatus, niin tämä tekee yrityksestä ammattimaisen ja ihmiset tunnistavat työntekijät osaksi yritystä. Ensivaikutelma on ammattimainen ja tämä herättää luottamusta. Luottamus on tärkeä osa liiketoimintaa ja tällä on suuri vaikutus myyntiin.  Yrityksen brändi ja tunnettavuus myös kasvavat, kun yrityksen työntekijät käyttävät t-paitoja sillä kymmenet tai sadat ihmiset näkevät kun liikutaan työympäristöissä ja työtauoilla. T-paita työvaatteena on myös usein työntekijöiden suosituin työasuste, sillä kukapa ei haluaisi pukeutua rennosti ja samalla edustavasti töissä.

Tutustu myös muihin mainostekstiileihin ja liikelahjoihin!

Mihin kohtaan painatus t-paidassa voidaan tehdä?

Painatuksen voi lisätä useaan eri kohtaan. Painatusta miettiessä on tärkeää miettiä, mikä on t-paidan tarkoitus onko se työpaita, mainos t-paita tai messupaita. Jos painatuksella halutaan paljon näkvyyttä niin sen on tärkeää olla selässä tai edessä.

Valitse painatukselle sopiva sijainti, esimerkiksi:

  • Selkään
  • Eteen
  • Vasen tai oikea rintapainatus
  • Vasen tai oikea hiha

Ja jos tarvitset jotain erikoista, ota yhteyttä ja kysy lisää!

T-paitojen tilaaminen YRITYKSEN omalla logolla & painatuksella

T-paitojen tilaamisessa herää usein kysymyksiä ja olemme vastanneet niihin alapuolella.

Useiden kokojen tilaaminen

T-paitoja voi tilata samalla tilauksella useita eri kokoja. Suuremmissa tilauksissa voimme lähettää testi kappaleita, jolloin yrityksessä voidaan kokeilla eri kokoja. Pk-seudulla voit tulla myös tutustumaan t-paitoihin meidän showroomeihimme.

Miten tiedän, että logo tai muu painatus näyttää hyvälle t-paidassa?

Ennenkuin painatamme t-paidat niin lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen painatuksesta. Hyväksyntäsi jälkeen painatamme t-paidat ja lähetämme ne sinulle.

Miten tilaaminen tapahtuu?

Pyydä meiltä tarjous tuotesivulla olevan lomakkeen kautta tai ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai soittamalla. Me annamme sinulle tarjouksen toimitusajan kanssa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi