Lelut ja lasten tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Valikoimastamme löydät leluja ja tuotteita myös perheen pienimmille, kuten mm.  piirustusvälineet, ulkoliidut, pelit, rahapossut, lasten turvaliivit, lippikset ja muut vaatteet. Lelut omalla painatuksella sopivat hyvin esimerkiksi jaettaviksi lasten tapahtumiiin tai perheen yhteisissä tapahtumissa. 

Onkin erittäin yleistä, että yritykset tilaavat myös lapsille tuotteita, jolloin aikuisten jakotuotteiden rinnalla voidaan antaa lahjoja myös lapsille. Tämä on erinomainen tapa vaikuttaa koko perheeseen, sillä kun lapsi tulee iloiseksi tällä on vaikutusta koko perheeseen. Tällöin brändi saa erittäin positiivista huomiota ja yritys muistetaan varmasti!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Lapsille tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa turvalliset mainoslahjat, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras turvallinen mainoslahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi