Lippis omalla logolla tai painatuksella – Mainoslippikset

Etsitkö tyylikästä mainoslippistä, johon voidaan tehdä painatus seuran tai yrityksen logolla tai muulla painatuksella? Meiltä saat lippikset juuri sellaisella painatuksella, kun haluat. Lippis omalla logolla sopii esimerkiksi:

  • Mainoslahjaksi jaettavaksi tapahtumissa
  • Lahjaksi nykyisille asiakkaille ja työntekijöille
  • Yritysten, yhdistysten ja urheiluseurojen käyttöön
  • Yleisesti työasusteeksi jokapäiväiseen käyttöön

Lippis omalla logolla on erinomainen tuote ja sillä on useita käyttötarkoituksia. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Lippalakit tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa pienet mainostekstiilit, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras pieni mainostekstiili? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Erilaiset lippikset valikoimastamme – Lippis omalla logolla

Valikoimastamme löydät erimallisia lippiksiä. Lippiksissä on hieman erilaisia ominaisuuksia ja esimerkiksi suoralippaiisiin liippiksiin mahtuu hieman isompi painatus verrattuna esimerkiksi basepallmallisiin lippiksiin. 

Suoralippaisia lippiksiä valikoimastamme löytyvät malllit Phantom ja Nelson. Lippikset ovat kestäviä ja tehty laadukkaista materiaaleista. Nelsonissa on hieman enemmän kaksivärinen verrattaessa Phantomiin.

Baseball-lippiksiä meiltä löytyy mallli Preston. Lippis on todella suosittu klassinen lippis. Lippistä on saatavilla kaksivärisenä. Mallia on saatavana jopa yli 30 värissä.

Mainoslippikset kasvattavat brändiäsi ja ovat pidetty mainoslahja

Lippiksiä tarvitaan aina ja tämän vuoksi se on hyvä mainoslahja. Logolla tai tekstillä painatetun lippiksen voi antaa lahjaksi esimerkiksi asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai yrityksen omille työntekijöille. Niitä voidaan myös jakaa myös potentiaaliselle asiakaskohderyhmälle esimerkiksi jakotuotteina messuilla tai tapahtumissa. Samalla, kun lippistä käytetään niin yrityksen brändi saa näkyvyyttä. Mainoslippiksen saajalle jää yrityksestä varmasti positiiivnen mielikuva ja haluaa asioida tulevaisuudessa yrityksen kanssa. Lahja yrityksltä myös nopeuttaa ostopäätöksen tekoa.

Lippis omalla painatuksella tai brodeerauksella

Lippiksiin voidaan tehdä painatus, jolloin tekniikkana käytetään silkkipainatusta tai lämpösiirtoa. Lippikseen voidaan tehdä myös brodeeraus, jolloin logo tai teksti toteutetaan kohokuvioisena. Brodeerauksessa lippalakin kuvio näyttää ikään kuin kolmiulotteiselta. Meidän kauttamme saat juuri sellaisen painatuksen, kun haluat. Ennen painatusta lähetämme aina digitaalisen vedoksen lippalakeista sinun painatuksellasi ja vasta hyväksyntäsi jälkeen painatamme lippikset.

Me neuvomme painatetun kuvion valinnassa ja kerromme mielellämme lisää. Isommissa tilauksissa voimme lähettää testikappaleita tai voit tulla tutustumaan lippiksiin pk-seudulla meidän showroomiimme.

Usein kysyttyjä kysymyksiä mainoslippiksistä omalla logolla

Miksi lippalakkeissa on minimitilausmäärä?

Lippiksissä on minitilausmäärä, sillä yksittäisten tuotteiden painatus on kallimpaa verrattuna isompiin määriin. Kun minimilausmäärä on esimerkiksi 100 niin pystymme tarjoamaan edullisemman kappalehinnan.

Miten varmistan, että lippisten painatus on hyvä?

Me lähetämme ennen painatusta digitaalisenvedoksen lippalakista painatuksen kanssa. Painatamme lippalakit vasta kun olet hyväksynyt vedoksen.

Mikä on lippisten toimitusaika?

Lippalakkien toimitusaika omalla logolla tai painatuksella on noin kaksi viikkoa.

Heräsikö sinulla kymyksiä lippisten painatuksesta tai tilaamisesta tai haluaisitko tehdä tilauksen? Ota meihin yhteyttä alapuolella olevalla lomakkeella tai suoraan soittamalla tai sähköpostilla. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi