Tietokonelaukut painatuksella tai yrityksen logolla

Tietokonelaukku omalla logolla tai muulla yrityksen mainospainatuksella on fiksu keino mainostaa huomaamattomasti yrityksen brändiä. Nykyaikana tietokone kulkee ihmisten mukana, johon siihen erittäin käytännöllistä painattaa yrityksen logo tai muu merkkaus. Tyylikäs ja laadukas läppärilaukku onkin erittäin toivottu liikelahja varsinkin yrityksen työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Tietokonelaukut tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa edulliset asiakaslahjat, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras edullinen asiakaslahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

TietokonelaukKUJEN TILAAMINEN LOGOLLA

Tietokonelaukkujen tilaaminen omalla logolla tai muulla painatuksella onnistuu täyttämällä alapuolella tai tuotesivuilla oleva lomake. Lomakkeen lähetyksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä ja annamme sinulle tarjouksen. Seuraavaksi aloitamme painatustyöt. Ennen kuin painatamme kaikki tietokonelaukut lähetämme sinulle digitaalisen kuvan tietokonelaukusta sinun painatuksellasi. Hyväksyntäsi jälkeen painatamme loput tietokonelaukut ja lähetämme tuotteet sinulle. Jos kaipaat lisätietoja tai haluat tehdä nopeasti tilauksen soita meille tai laita sähköpostia.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi