Urheilukassit ja laukut omalla logolla tai painatuksella

Valikoimastamme löydät erilaiset laukut ja urheilukassit, joihin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla tai tekstillä. Laukut ovat myös erittäin hyviä mainostuotteita, sillä niihin voidaan tehdä näkyvä painatus joka tuo tehokkaasti näkyvyyttä yritykselle. 

Laukut ovat mieluisia liikelahjoja

Urheilukassit ja laukut ovat erittäin hyviä ja mieluisia liikelahjoja. Niitä voi antaa mm. asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai yrityksen työntekijöille. Valikoimastamme voit valita sopivan laukun juuri sinun kohderyhmälle.

Pitääkö kohderyhmäsi urheilusta? Anna lahjaksi tyylikäs urheilulaukku. Pitääkö kohderyhmäsi matkustamisesta? Anna lahjaksi matkalaukku tai vyölaukku. Vaihtoehtoja on useita. Tutustu koko valikoimaan alapuolelta!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Urheilukassit ja laukut tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa edulliset mainos- ja liikelahjat painatuksella, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras edullinen mainos- ja liikelahja painatuksella? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi