Mainoslahjoja omalla logolla tai painatuksella voi antaa potentiaaliselle asiakaskohderyhmälle ja nykyisille asiakkaille. Mainoslahjan on oltava hyödyllinen ja kohderyhmää miellyttävä. Tämän vuoksi mainoslahjat on valittava huolella. Alapuolella vinkit mainoslahjan valintaan:

 1. Mainoslahjan on oltava käytännöllinen.
 2. Mainoslahjan pitää olla muistettava ja herättää positiivisia tunteita.
 3. Mainoslahjaan pitää saada painatettua oma logo, mainoslause tai yrityksen slogan.

Tutustu tuotteisiin alapuolelta!

Tuotteet

Yksilöllinen logopainatus tekee mainoslahjasta ainutlaatuisen

Yrityksesi logon sisältävän mainoslahjan valitseminen on loistava tapa tehdä siitä ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Näin vastaanottajillasi on yrityksesi matkamuisto, jota he voivat säilyttää ja käyttää muistutuksena yrityksesi läsnäolosta. Voit myös muokata lahjaasi lisäämällä yritykseesi liittyviä elementtejä. Tämä tekee lahjasta erityisemmän ja vastaanottajien arvostaman.

 1. Logopainatus tekee mainoslahjastasi todella erottuvan.
 2. Personointi saa mainoslahjan näyttämään erityiseltä ja ainutlaatuiselta.
 3. Yrityksesi logolla varustettujen myynninedistämistuotteiden lahjoittaminen voi auttaa ihmisiä muistamaan brändisi ja lisäämään sen tunnettuutta.
 4. Voit personoida tuotteen omalla logollasi tai muilla brändiin liittyvillä elementeillä.
 5. Yrityksesi logolla varustettu mainoslahja on lahjansaajalle hyvin erityinen. Se osoittaa, että arvostat heitä ja heidän tukeaan.
 6. Oikean tuotteen valinta ja yrityksesi logon tai muiden brändiin liittyvien elementtien lisääminen on loistava mainoslahja. Tämä saa sen vastaanottavan henkilön muistamaan yrityksen ja brändin.

Omilla mainoslahjoilla tehostat yrityksesi markkinointia ja brändiä

Omilla mainoslahjoilla voit auttaa yrityksesi markkinointia ja brändiä vahvistamalla sitä monin tavoin.

 1. Mainoslahjojen painaminen omalla logolla tai mainossloganilla voi tehdä yrityksestäsi näkyvämmän ja tunnetumman. Ihmisillä on taipumus muistaa yritykset, joilta he saavat mainoslahjoja, joten tämä on erittäin käytännöllinen tapa pitää yrityksesi mielessä.
 2. Mainoslahjat ovat loistava tapa markkinoida yritystäsi asiakkaille ja kumppaneille. Ne voivat myös olla tapa muistaa ja kiittää asiakkaita heidän uskollisuudestaan ​​yrityksellesi ja saada heidät ostamaan uudelleen.
 3. Voit käyttää omia mainoslahjojasi yrityksesi brändin rakentamiseen. Voit valita yrityksesi brändin kanssa yhteensopivia tuotteita ja lisätä yrityksesi logon tai muita brändiin liittyviä elementtejä. Nämä mainoslahjat voivat sisältää myös tekstiä, kuten yrityksesi yhteystiedot.
 4. Voit antaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille lahjoja, jotka tekevät heistä näkyvämpiä yrityksellesi. Voit valita usein käytettyjä tuotteita, kuten kynät, avaimenperät, pysäköintikiekot, huulirasvat, juomapullot tai jopa kangaskassit. Näin tuotteet pysyvät ihmisten mielessä pidempään ja yrityksesi nimi saa enemmän huomiota.
 5. Voit antaa lahjoja asiakkaillesi ja kumppaneillesi osoittaaksesi arvostustasi, mikä auttaa luomaan luottamusta yritykseesi. Asiakkaat ja yhteistyökumppanit arvostavat yrityksiä, jotka käyttävät aikaa lahjojen antamiseen asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen.

Mainoslahjat ovat loistava tapa markkinoida yritystäsi, ja ne auttavat rakentamaan brändiäsi. Ne auttavat myös lisäämään yrityksesi näkyvyyttä ja luottamusta.

Mainoslahjojen psykologiset vaikutukset – Miksi ne ovat niin hyviä?

Mainoslahjoilla on useita psykologisia vaikutuksia, jotka voivat vaikuttaa ostopäätökseen. 

Tässä muutamia esimerkkejä:

 1. Mielihyvä. Lahjojen antaminen voi saada ihmiset tuntemaan olonsa hyväksi, ja tämä voi kannustaa heitä ostamaan yritykseltä uudelleen tulevaisuudessa. Tämä voi johtaa hyvään asenteeseen yritystä kohtaan ja tehdä siitä todennäköisempää, että he ostavat heiltä jotain.
 2. Yrityksesi mainostaminen huomiota herättävillä lahjoilla voi lisätä sen näkyvyyttä ja suosiota, mikä voi vaikuttaa ihmisten päätöksiin ostaa tuotteita tai palveluita.
 3. Kun yritys antaa lahjoja, niin se voi herättää luottamuksen tunnetta. Tämä voi tehdä siitä todennäköisemmän, että ostetaan yritykseltä tulevaisuudessa.
 4. Kun asiakkaat saavat lahjoja yrityksiltä, ​​he voivat tuntea kiitollisuutta yritystä kohtaan. Tämä voi tehdä heistä uskollisempia yritykselle ja todennäköisemmin ostaa tuotteita yritykseltä uudelleen tai suositella yritystä muille.

Nämä ovat esimerkkejä siitä, kuinka mainoslahjat voivat vaikuttaa henkilön päätökseen ostaa jotain. On kuitenkin tärkeää muistaa, että psykologiset vaikutukset vaihtelevat ihmisten välillä ja riippuvat monista tekijöistä.

Erotu kilpailjoista mainoslahjoilla

Liiketoiminnassa on aina tärkeää pyrkiä erottumaan kilpailijoista. Yksi tapa tehdä tämä on käyttää ainutlaatuisia mainoslahjoja, jotka auttavat mainostamaan brändiäsi ja saamaan lisää näkyvyyttä. Tässä muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun:

Toimistoon: Kahvimukit tai vesipullot omalla logolla on loistava tapa mainostaa yritystäsi toimistolla. 

Tapahtumia ja messuja varten: Erotu joukosta ainutlaatuisilla lahjoilla, kuten heijastimilla, huulirasvoilla, kangaskasseilla tai vaikka avaimenperillä. Nämä lahjat ovat erityisen hyviä tapoja saada huomiota ja jättää vaikutelma asiakkaisiin ja muihin tapahtumassa mukana oleviin.

Nykyisille tärkeille asiakkaille on tärkeää antaa laadukkaita ja arvokkaampia lahjoja, kuten mm. liikelahjoja tai mainostekstiilejä.

Varmista, että yrityksesi tarjoaa jotain erilaista ja muistettavaa asiakkaille ja muille yhteistyökumppaneille. Tutustu mainoslahja valikoimaamme. Jos et tiedä mikä olisi hyvä mainoslahja juuri sinun tarpeillesi, ota meihin yhteyttä. Me autamme mielellämme.

Kun etsit parasta mainoslahjaa, johon tehdään painatus, harkitse jotain käytännöllistä, tyylikästä ja ainutlaatuista, joka samalla edustaa yritystäsi ammattimaisesti. Tässä muutamia ehdotuksia, joita kannattaa tarkastella:

 1. Räätälöidyt Notebooks tai Muistilehtiöt:
  • Notebooks ovat käytännöllinen ja suosittu mainoslahja. Räätälöity painatus, joka sisältää yrityksen logon ja ehkä jopa työntekijän nimen, tekee siitä henkilökohtaisen ja arvostetun lahjan.
 2. Laadukkaat Kynät:
  • Laadukkaat kynät, joissa on yrityksen nimi ja logo, ovat hieno ja käytännöllinen lahja. Ne ovat hyödyllisiä toimistotarvikkeita, jotka pidetään pitkään.
 3. Kahvimukit tai Vesipullot:
  • Räätälöidyt kahvimukit tai vesipullot ovat erinomainen tapa pitää yrityksen nimi ja logo esillä päivittäin. Laadukkaat ja tyylikkäät mukit tai pullot ovat käytännöllisiä lahjoja, jotka varmasti miellyttävät vastaanottajia.
 4. USB-muistitikut:
  • USB-muistitikut ovat erinomainen tapa pitää yrityksen nimi mielessä. Valitse laadukas ja tyylikäs muistitikku, joka voi olla hyödyllinen työkalu vastaanottajalle.
 5. Matkalaukut tai Reput:
  • Jos budjetti sallii, laadukkaat matkalaukut tai reput, joissa on yrityksen logo, voivat olla erinomainen lahja. Ne ovat käytännöllisiä ja kestäviä, ja ne varmasti arvostetaan.
 6. Korkealaatuiset Hupparit tai T-paidat:
  • T-paidat tai hupparit yrityksen logolla voivat olla hieno tapa luoda yhtenäinen ilme tiimillesi. Laadukkaat ja mukavat vaatteet ovat lahja, jota työntekijät todella arvostavat.
 7. Työpöydän Tarvikkeet:
  • Työpöydän tarvikkeet, kuten kynätelineet, muistilaput tai hiirimatot, ovat käytännöllisiä ja tervetulleita lahjoja, joilla varmasti on pitkä käyttöikä.
 8. Mobiililaitteiden Tarvikkeet:
  • Mobiililaitteiden tarvikkeet, kuten puhelimen kuoret, laturit tai popsocketit, ovat hyödyllisiä lahjoja, jotka ovat suosittuja vastaanottajien keskuudessa.
 9. Trendikkäät Reusable Ostoskassit:
  • Trendikkäät ja ympäristöystävälliset uudelleenkäytettävät ostoskassit ovat erinomainen tapa näyttää, että yrityksesi välittää ympäristöstä samalla kun edistät brändiäsi.
 10. Ympäristöystävälliset Juomapullot:
  • Ympäristöystävälliset juomapullot ovat hyödyllinen ja nykyaikainen lahja, joka on suosittu monien vastaanottajien keskuudessa. Valitse tyylikäs ja kestävä vaihtoehto.

Varmista, että valitset lahjan, joka sopii yrityksesi brändiin ja vastaanottajien tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Muista myös varmistaa, että valitsemasi lahja on laadukas ja kestävä, jotta se heijastaa yrityksesi arvoja.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.