Pikeepaidat painatuksella & brodeerauksella omalla logolla

Meiltä voit tilata pikeepaidat painatuksella ja brodeerattuna yrityksen omalla logolla. Pikeepaidat ovat laadukkaita, siistejä ja tyylikkäitä paitoja, jotka sopivat työpaidoiksi tai esimerkiksi yhdistyksen paidoiksi. Valikoimastamme löydät erilaisia pikeepaitoja niin toimistolle, messuille, urheiluun ja vapaa-ajalle.

Pikeepaidat painatuksella työpaidaksi yrityksen logolla

Pikeepaitoihin voidaan tehdä merkkaus esimerkiksi hihaan, rintaan tai selkään. Pikeepaidassa voi olla myös muita merkkauksia logon lisäksi. Brodeerauksen ja painatuksen ero on se, että broderaauksella pienet yksityiskohdat saadaan merkattua paremmin. Nykypäivän tekniikalla painatuksen jälki on erittäin laadukasta ja kestävää eikä kestävyydessä ole suuria eroja.

Mikä on pikeepaita? Pikeepaidan historiaa.

Polopaita on kehittynyt 1900-luvun alun urheiluvaatteista yhdeksi nykypäivän suosituimmista ja tyylikkäimmistä muodollisiin tilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja juhliin, tarkoitetuista vaatteista – se on tehnyt melkoisen kehityksen! Pikeepaita on yleensä tehty kevyistä materiaaleista, kuten polyesteri-puuvillasekoitteisesta pitsistä, joka on sekä hengittävä että joustava. Pikeepaita tarjoaa lyömätöntä tyylikkyyttä, mukavuutta ja istuvuutta.

Pikeepaidan peseminen ja hoito

Pikeepaidan hoitaminen ei ole vaikeaa, mutta se edellyttää muutaman tärkeän ohjeen noudattamista. Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn pikeepaidan elinkaaresta ja ulkonäöstä, muista tarkistaa paidassa oleva pesulappu.  Pikeepaidat voi pestä tavallisesti muun pyykin mukana. Tarvittaessa voit silittää pikeepaidan pesun jälleen, jolloin siinä ei ole ryppyjä. Pikeepaidat on suunniteltu helposti pestäviksi ja silitettäviksi, joten ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

Pikeepaita brodeerauksella omalla logolla

Me tarjoamme sinulle laadukkaita pikeepaitoja, joissa on upea brodeeraus. Brodeeraus tekee paitasi erottuvaksi ja antaa sille henkilökohtaisen kosketuksen. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja teknologiaa, jotta brodeeraus olisi mahdollisimman tarkka ja kestävä.

Brodeeraustekniikkaamme on huipputasoinen ja se mahdollistaa yksityiskohtaisten ja tarkkojen kuvioiden luomisen. Voit valita haluamasi värin ja fontin brodeeraukselle, jotta saat juuri sellaisen paitapaidan, joka sopii yrityksen ja yhdistyksen tyyliisi. Tämä paita ei vain näytä hyvältä, vaan se on myös mukava päällä. Valmistamme paitamme korkealaatuisista materiaaleista, jotta ne ovat mukavia ja joustavia.

Tutustu myös muihin mainostekstiileihin, mainoslahjoihin ja liikelahjoihin.

Miten tilaan pikeepaidan omalla painatuksella

Saat tarjouksen tilaamastasi pikeepaidasta jopa 24 tunnin sisällä! Tarjouksen hyväksymisen jälkeen ryhdymme heti töihin ja valmistelemme vedoksen pikeepaidasta sinun painatuksellasi. Hyväksyntäsi jälkeen teemme painatukset ja lähetämme ne sinulle. Jos sinulle heräsi kysymyksiä niin me vastaamme mielellämme. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi