Me autamme halutessasi sinua tuotteiden valinnassa ja suunnittelussa. Lue alapuolelta lisää suunnittelupalvelustamme sekä katso esimerkkejä painatusmenetelmistä.

Aineiston toimittaminen meille:

Pyydämme toimittamaan tuotteisiin halutut logot aina vektorigrafiikkana taataksemme tarkan ja virheettömän logon merkkauksen. Sopivat tiedostomuodot ovat tällöin .pdf, .ai tai .eps.

Väripainatuksissa pyydämme ilmoittamaan Pantone värikartan mukaisen PMS-värin, jonka mukaan painatuksen väri saadaan sovitettua yhteen alkuperäisen logon värin kanssa. Mikäli et tiedä logonne Pantone värikoodia, autamme sinua etsimään oikean.

Autamme ja neuvomme mielellämme myös muissa aineistoasioissa sekä oikean merkkaustavan valinnassa.

Suunnittelu ja räätälöinti

Monet tuotteet voidaan personalisoida ja mukauttaa juuri sinun brändille sopivaksi, jolloin tuotteisiin saadaan esimerkiksi yrityksen brändin värit ja logo.

Ideointi

Me autamme sinua tuotteiden painatusten ideoinnissa ja suunnittelussa. Kokemuksemme ja tietotaitomme avulla tuotteesta tulee varmasti sinua miellyttävä.

vedos

Ennen merkkausta toimitamme aina digitaalisen vedoksen oikeilla mittasuhteilla, jolloin tiedät tarkkaan millainen tuotteesta on tulossa.

hyväksyntä

Ennen merkkauksen aloitusta tarvitsemme sinulta vedoksen hyväksynnän. Hyväksynnän jälkeen merkkaamme tuotteet ja lähetämme ne antamaasi osoitteeseen.

Painatusmenetelmät

Alapuolelle olemme laittaneet kuvia erilaisista painatusmenelmistä. Painatusmenetelmä tehdään tuotekohtaisesti ja siitä on kerrottu tuotesivuilla. Tutustu painatusmenelmiin alapuolelta!

Brodeerauskirjontapainatus
Laserpainatus
Digipainatus
Silkkipainatus
Digitaalitarrapainatus
Digitaalisiirtopainatus
Tampo painatus
Lämpöpuristepainatus
Linssipainatus
Keraaminen painatus
Painikkeiden tulostuspainatus
Siirtopainatus
Digitaalinen valokuvapainatus
Sublimaatiopainatus

Ota yhteyttä

Heräsikö sinulla kysymyksiä tai haluaisitko tuotteeseen tietynlaisen painatuksen? Ota meihin yhteyttä, me kerromme mielellämme lisää suunnittelusta ja painatusmenetelmistä.

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.