Yrityslahjat ja asiakaslahjat omalla painatuksella

Yrityslahjat ja asiakaslahjat ovat ystävällisiä tapoja muistaa yrityksen yhteistyökumppaneita, työntekijöitä ja asiakkaita.  Yritys- ja asiakaslahjoilla mm:

  • Yritys herättää positiivisia tunteita ja vahvistaa brändiä.
  • Yritys vahvistaa asiakas- tai työntekijäsuhdetta.
  • Erottautuuu kilpailijoista ja edesauttaa ostopäätösten tekoa.
  • Kiitetään ajoittain hyvästä yhteistyöstä, joka varjelee hyvää asiakassuhtetta.

Yrityslahjat ja asiakaslahjat omalla logolla

Tyypillisesti asiakaslahjoja annetaan lahjaksi kesällä ja jouluna. Yleensä asiakkaita halutaan kiittää hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa hyvää kesää tai joulua. Yrityslahjoja annetaan nykypäivänä hieman vähemmän, joten se on erinomainen tapa erottautua kilpailijoista.

Yrityslahja voidaan antaa työntekijälle esimerkiksi yrityksestä lähtevälle läksiäislahjaksi. Yrityslahja voidaan antaa myös, kun yrityksen työntekijä saa onnistumisen joka on palkitsemisen arvoinen. Useat yritykset pitävätkin lahjoja toimistolla tai varastossa tallessa valmiina, jolloin sopivan tilanteen tullessa lahja on heti saatavilla. Tyypillisiä tilanteteita on esimerkiksi, kun saadaan suuria myynti onnistumisia.

Parhaat yrityslahjat

Parhaat yrityslahjat ovat lahjoja, joille on käyttöä ja lahjan saaja ilahtuu varmasti. Parhaat yrityslahjat voivat olla esimerkiksi tyylikkäitä Ukko snapsilaseja tai hyödyllisiä juomapulloja. Lahjaa valitsiessa tärkeintä on miettiä lahjan saajaa ja mistä hän saattaisi pitää. Tällöin lahjalle on myös käyttöä. Loppujen lopuksi tärkein on kumminkin ajatus.

Lahjan ei välttämättä tarvitse liittyä myöskään yrityksen liiketoimintaan. Usein ajankohtaisuus on tärkeintä. Esimerkiksi piknikkoria tarvitaan enemmän kesällä kuin talvella ja taskulampuille on enemmän käyttöä syksyllä. Oikein valittu yrityslahja muistetaan varmasti ja se edistää yhteistyökumppanuutta ja asiakkaiden mielipidettä yrityksestä. 

Parhaat yrityslahjat eivät ole myöskään aina kalliita vaan hyödyllisiä, joita lahjan saaja arvostaa. Jos haluat antaa täydellisen yrityslahjan, niin selvitä etukäteen lahjan saajan kiinnostusten kohteet ja anna yrityslahja, joka liittyy tähän. 

Jos sinulla on mielessä lahja, mutta et löydä sitä valikoimastamme ota meihin yhteyttä. Me etsimme lahjan yhteistyökumppaneidemme kautta. Täältä voit myös tutustua sivuillamme oleviin parhaisiin brändituotteisiimme.

Asiakaslahjat ja yrityslahjat omalla logolla tai painatuksella

Asiakaslahjoihin ja yrityslahjoihin on mahdollista painattaaa oma logo tai muu haluamasi painatus, kuten esimerkiksi kuva, teksti tai vaikka yhteystiedot. Käytännössä yrityslahjoisin on mahdollista painattaa lähes mitä vain kunhan se mahtuu lahjaan ja näyttää siinä hyvälle. Painatukset tehdään lähtökohtaisesti silkkipainatuksella, laserpainatuksella tai brodeerauksella. Tuotteet on saatavilla myös ilman painatusta. 

Heräsikö sinulle kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä, me autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi