Yrityslahjat

Yrityslahja on ystävällinen tapa muistaa yrityksen yhteistyökumppaneita, työntekijöitä ja asiakkaita. Tyypillisesti yrityslahjoja annetaan lahjaksi kesällä ennen lomalle lähtöä ja jouluna. Lisäksi yrityslahja voidaan antaa yrityksestä lähtevälle läksiäislahjaksi. Yrityslahja voidaan antaa myös, kun yrityksen työntekijä saa onnistumisen joka on palkitsemisen arvoinen. Usein yritykset pitävätkin lahjoja toimistolla tai varastossa tallessa valmiina, jolloin sopivan tilanteen tullessa lahja on heti saatavilla. Meiltä saat yrityslahjat myös omalla logolla tai painatuksella.

Parhaat yrityslahjat

Parhaat yrityslahjat ovat lahjoja, joille on käyttöä ja tällöin lahjan saaja ilahtuu varmasti. Parhaat yrityslahjat voivat olla esimerkiksi tyylikkäitä Ukko snapsilaseja tai hyödyllisiä juomapulloja. Lahjaa valitsiessa tärkeintä on miettiä lahjan saajaa ja mistä hän saattaisi pitää. Tällöin lahjalle on myös käyttöä. Loppujen lopuksi tärkein on kumminkin ajatus.

Parhaat yrityslahjat eivät välttämättä liity myöskään yrityksen liiketoimintaan. Usein ajankohtaisuus on tärkeintä. Esimerkiksi piknikkoria tarvitaan enemmän kesällä kuin talvella ja taskulampuille on enemmän käyttöä syksyllä. Oikein valittu yrityslahja muistetaan varmasti ja se edistää yhteistyökumppanuutta ja asiakkaiden mielipidettä yrityksestä. 

Parhaat yrityslahjat eivät ole myöskään aina kalliita vaan hyödyllisiä, joita lahjan saaja arvostaa. Jos haluat antaa täydellisen yrityslahjan, niin selvitä etukäteen lahjan saajan kiinnostusten kohteet ja anna yrityslahja, joka liittyy tähän. 

Jos sinulla on mielessä lahja, mutta et löydä sitä valikoimastamme ota meihin yhteyttä. Me etsimme lahjan yhteistyökumppaneidemme kautta.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi