Juomapullot omalla logolla & painatuksella

Juomapullo omalla logolla tai painatuksella on erinomainen liikelahja ja mainoslahja, sillä kukapa ei haluaisi tyylikästä juomapullo, jota voi kantaa mukana arjessa tai ottaa mukaan urheilessa. Tässä muutama syy miksi hankkia juomapullot yritykselle, yhdistykselle tai seuralle:

 1. Omalla logolla varustettu juomapullo on hyvä tuote, sillä juomapulloa tarvirtaan aina ja samalla yritys saa näkyvyyttä. 
 2. Keskimäärin juomapulloa käytetään viikossa 2-4 kertaa ja juomapullo saattaa saada näkyvyyttä jopa 200-300 kertaa. 
 3. Juomapullo omalla logolla on erittäin hyvä lahja esimerkiksi asiakkaille, työntekijöille ja yhteistyökumpaneille. Tämä voi lisätä heidän sitoutumista yritykseen ja luoda positiivisen mielikuvan yrityksestä.
 4. Juomapullot ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja esimerkiksi muovipulloille. Hankkimalla kestojuomapullon yrityksesi toimii ekologisesti.
 5. Juomapullot ovat hyvä tapa muistaa juoda tarpeeksi vettä päivän aikana. 

Tutustu juomapullo valikoimaan alapuolelta!

Miten käyttää juomapulloja yrityksen markkinoinnissa?

Voitte hyödyntää juomapulloja omalla logolla markkinoinnissa seuraavasti:

 1. Yrityksen kokouksissa: Juomapullot omalla logolla tuovat yrityksen esiin tehokkaasti ja ne voivat olla hyvä tapa tarjota juomia osallistujille.
 2. Urheilutapahtumissa: Juomapulloja voidaan jakaa urheilutapahtuman osallistujille. Ne ovat myös hyvä tapa tarjota juomia osallistujille.
 3. Työntekijöille: Voitte toivottaa uudet työntekijät tervetulleiksi antamalla heille näyttävän, logolla varustetun juomapullon. Voitte myös tarjota näitä juomapulloja kaikille työntekijöille esimerkiksi työpaikan tapahtumissa tai kesälahjana.
 4. Tapahtumissa ja messuilla: Juomapullot omalla logolla ovat hyvä tapa tarjota juomia osallistujille ja samalla mainostaa yritystänne. Huolehdin, että messuille osallistujat eivät poistu tyhjin käsin ja annan kaikille kävijöille juomapullo painatuksella.
 5. Myyntituotteina: Voitte tarjota asiakkaille tyylikkäitä juomapulloja, jotka toimivat paikallisen suosikkiyrityksenne edustajina. Nämä juomapullot ovat myös hyvä tapa muistuttaa asiakkaita yrityksestänne ja saada heidät käyttämään tuotteitanne tai palveluitanne.

Juomapullot omalla logolla ovat hyvä lahja yrityksen työntekijöille

Juomapullot omalla painatuksella tai logolla on erittöin hyvä liikelahja työntekijälle, koska ne tarjoavat useita etuja:

 1. Juomapullot ovat käytännöllinen lahja, jota työntekijät voivat käyttää päivittäin. Ne auttavat heitä pysymään nesteytettynä ja energisinä työpäivän aikana.
 2. Juomapullot ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja esimerkiksi muovipulloille, ja ne auttavat työntekijöitä vähentämään jätteitä.
 3. Juomapullot omalla logolla toimivat hyvänä brändin tunnistamisen välineenä ja työntekijät saattavat käyttää juomapulloja myös vapaa-ajalle, jolloin yrityksen logo saa näkyvyyttä.

Vesipullot omalla logolla tai painatuksella

Vesipulloja on saatavilla eri materiaaleista, kuten muovista, lasisesta ja alumiinista. Ne ovat myös ympäristöystävällinen valinta, sillä ne vähentävät jätettä, joka syntyy muovipulloista. Muoviset vesipullot ovat yleensä halvempia, mutta ne eivät ole yhtä kestäviä kuin lasi- tai alumiinipullot. Kun valitset vesipulloja omalla logolla, on tärkeää valita oikea koko ja muoto. On mukavaa, jos pullo on tarpeeksi suuri, jotta siinä on riittävästi juomaai, mutta ei liian suuri, jotta se on helppo kantaa mukana. Vesipullot omalla logolla ovat loistava tapa markkinoida yritystäsi.

Metalliset juomapullot logolla tai painatuksella

Metalliset juomapullot ovat yksi suosituimmista juomapullo valikoimistamme. Metalliset juomapullot ovat siis monipuolisia ja kestäviä vaihtoehtoja, jotka sopivat erinomaisesti arkeen. Metalliset juomapullot tarjoavat useita etuja, kuten:

 1. Metalliset juomapullot omalla logolla ovat kestäviä ja ne kestävät kulutusta paremmin kuin muoviset tai lasipullot.
 2. Ne ovat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja muovipulloille, ja ne auttavat vähentämään jätteitä.
 3. Metalliset juomapullot säilyttävät juoman lämpötilan paremmin kuin muoviset tai lasipullot, joten ne pitävät kahvin tai teen pitkään lämpimänä. Ne pitävät myös juomat pitkään kylmänä.
 4. Ne ovat myös hyvä valinta matkustaessa, sillä ne ovat kevyitä ja helppoja kuljettaa mukana.

Valikoimastamme löydät useita erilaisia metallisia juomapulloja, joihin voidaan painattaa oma logo.Valikoimamme suosituimpia juomapulloja ovat Alberto Urheilujuomapullo ja Reko Urheilujuomapullo. Tutustu koko valikoimaan yläpuolelta!

Juomapullojen painatus logolla, kuvalla tai tekstillä

Juomapulloihin tehdään kaiverrus tai painatus riippuen juomapullo mallista. Esimerkiksi metallisiin, alumiinisiin ja teräsjuomapulloihin voidaan tehdä kaiverrus ja muovisiin juomapulloihin painatus. Tämä riippuu täysin, mikä sopii parhaiten juomapulloon. Tämä on kerrottu tuotesivulla. 

Juomapullo on ekologinen liikelahja

Juomapullo omalla logolla on ekologinen liikelahja, koska se edistää ympäristötietoisuutta ja kannustaa ihmisiä vähentämään muovijätteen määrää. Kestojuomapullot ovat yleensä valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten teräksestä, metallista, lasista tai kestävätä muovista, jotka kestävät pitkään. 

Kokonaisuutena juomapullo omalla logolla on ekologinen mainoslahja, koska se edistää ympäristötietoisuutta, vähentää muovijätteen määrää ja toimii mainosvälineenä yritykselle tai tapahtumalle.

Miten juomapullojen tilaaminen omalla logolla onnistuu?

Juomapullojen tilaaminen omalla painatuksella on tehty helpoksi.

 1. Tilaus tapahtuu täyttämällä alapuolella tai tuotesivulla oleva tarjouspyyntölomake. 
 2. Seuraavaksi lähetämme sinulle tarjouksen ja toimitusajan. 
 3. Hyväksyntäsi jälkeen lähetämme digitaalisen vedoksen juomapullosta, jossa on logosi tai muu haluamasi merkintä. 
 4. Kun olet kuitannut vedoksen aloitamme painotyöt ja lähetämme juomapullot. 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä. Me autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi