MainosKynät | Kynät omalla Logolla, tekstillä tai muulla painatuksella

Mainoskynät ovat Belentian suosituimpia tuotteita. Laajasta valikoimastamme löydät paljon erilaisia mainoskyniä erilaisilla ominaisuuksilla. Valikoimastamme löydät mm. designkynät, kosketusnäyttökynät, ekokynät, kynäsetit ja lyijykynät. Kyniin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla, yhteystiedoilla tai muulla tekstillä.

Tee brändistäsi erottuva räätälöidyillä mainoskynillä! Kynät omalla logolla tai tekstillä ovat tutkitusti yksi mieleenpainuvimmista markkinoinnin keinoista. Meiltä saat aina nopeaa ja laadukasta asiakaspalvelua sekä tietenkin edullisen tarjouksen. Minimitilausmäärämme alkavat jo 100 kappaleesta.

Tutustu alapuolelta valikoimaan ja pyydä tarjous!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Kynät tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa pienet mainos- ja liikelahjat artikkeleita, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras pieni mainos- ja liikelahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Miten mainoskynä kuuluu valita?

Mainoskyniä tilatessa on mietittävä mainoskynien ominaisuuksia ja kohderyhmää, joiden käyttöön kynät tulevat. Kyniä valitsiessa on mietittävä mm. seuraavia asioita:

 • Kenen käyttöön kynät tulevat ( minkä tyylinen ammattiryhmä käyttää kyniä).
 • Minkä väriset mainoskynät sopivat yrityksen brändiin.
 • Millainen muste kyniin tulee.
 • Mainoskynien hankinnan budjetti. (edulliset tai arvokkaammat designkynät)

Voit myös soittaa meille tai laittaa sähköpostia ja me autamme mainoskynien valinnassa tai oikeanlaisen kynämällin etsimisessä.

Suomessa suositut kynät painatukselle vaihtelevat, mutta yleisesti ottaen laadukkaat kynät, joissa on hyvä kirjoitusmukavuus ja kestävyys, ovat suosituimpia. Tässä muutamia kynätyyppejä, joita arvostetaan Suomessa:

 1. Gel-kynät:
  • Gel-kynät ovat suosittuja niiden tasaisen ja pehmeän kirjoitusjäljen ansiosta. Ne ovat ihanteellisia tilanteissa, joissa tarvitaan paljon kirjoittamista.
 2. Mustesäiliökynät:
  • Mustesäiliökynät ovat suosittuja niiden perinteisen ulkonäön ja tunteen ansiosta. Ne ovat hyvä vaihtoehto tilanteisiin, joissa halutaan perinteistä tyyliä.
 3. Geelikynät:
  • Geelikynät ovat suosittuja niiden värikkään ja terävän kirjoitusjäljen ansiosta. Ne ovat ihanteellisia tilanteisiin, joissa halutaan erottua ja tuoda esiin yrityksen värit.
 4. Kierrätettävät kynät:
  • Ympäristötietoisuus on tärkeää, joten kierrätettävät kynät ovat suosittuja. Ne ovat valmistettu kestävästä materiaalista ja ovat erinomainen vaihtoehto ympäristötietoisille yrityksille.
 5. Metallikynät:
  • Metallikynät ovat arvostettuja niiden kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön ansiosta. Ne ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat antaa arvokkaan ja kestävän lahjan.
 6. Kuulakärkikynät:
  • Kuulakärkikynät ovat suosittuja niiden monipuolisuuden ja sujuvan kirjoitusjäljen ansiosta. Ne ovat ihanteellisia tilanteisiin, joissa tarvitaan nopeaa ja sujuvaa kirjoittamista.
 7. Värikynät:
  • Värikynät ovat suosittuja niiden monipuolisuuden ja luovien mahdollisuuksien ansiosta. Ne ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat tuoda esiin värikkyyttä ja luovuutta.
 8. Kierrejousikynät:
  • Kierrejousikynät ovat suosittuja niiden käytännöllisyyden ja helpon käytön ansiosta. Ne ovat erinomainen valinta yrityksille, jotka haluavat antaa käytännöllisen ja toimivan lahjan.

Yllä mainitut kynätyypit ovat suosittuja Suomessa yritysten mainoslahjoina, ja niiden painatukselle on kysyntää. Valitse kynätyyppi, joka sopii parhaiten yrityksesi brändiin ja vastaanottajien tarpeisiin.

Miten voin hyödyntää mainoskyniä tapahtumissa ja messuilla?

Mainoskynät omalla painatuksella ovat erinomainen jakotuote juurikin messuilla ja tapahtumissa. Messuilla ja tapahtumissa keskustellaan nykyisten ja mahdollisten asiakkaiden kanssa. Tämä on myös erinomainen kohtaaminen jossa voidaan antaa mainoskynä esimerkiksi esitteiden ja mainoskarkkien yhteydessä. Tällöin kynä tulee asiakkaalle mukaan ja kun kynää käytetään esimerkiksi toimistolla tai kotona niin yritys muistuttaa olemassa olostaan. Tällöin yrityksen tunnettavuus kasvaa ja ostotarpeen herätessä mahdollisuus yrityksen kontaktointiin kasvaa.

Miksi mainoskynät ovat erinomainen markkinointitapa?

Mainoskynät ovat erittäin tehokas ja samalla kustannustehokas tapa saada brändisi ja yhteystietosi potentiaalisten asiakkaiden tai asiakkaiden käsiin. Tapaamisista toimistotiloissa, työmailla – räätälöityjen kynävaihtoehtojemme ansiosta näkyvillä pysyminen on helppoa! Yhdessä voimme luoda silmäänpistäviä painatuksia, jotka auttavat lisäämään yrityksesi nimen tunnettuutta ja ovat silti edullisia. Hienompia kyniä yrityksen logolla voidaan antaa myös liikelahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneille. Kun mainoskyniä käytetään niin yrityksen nimi jää muistiin ja tämä lisää yrityksen tunnettavuutta. Kyniin voidaan myös painattaa esimerkiksi yhteystiedot jolloin kontakti on helppo ottaa. Me autamme sinua mainoskynien painatuksen suunnittelussa.

Miksi mainoskynät on hyödyllisiä?

Mukautetut mainoskynät ovat täydellinen mainosratkaisu – ne ovat edullisia ja niitä tarvitsevat kaikki. Kynä on tarpeellinen kirjoitusväline, joka on myös tyylikäs muistutus yrityksesi läsnäolosta!

 1. Luokkahuoneesta toimistoon ja kaikkialle siltä väliltä kynät ovat korvaamaton osa jokapäiväistä elämää. Ne tarjoavat ihmisille käytännöllisen tavan ilmaista itseään, olipa kyse sitten muistiinpanojen tekemisestä töissä tai ideoiden hahmottelusta kotona – ja samalla ne tarjoavat yrityksille runsaasti näkyvyyttä, koska niiden logo on näkyvästi esillä.
 2. Mainoskynien pieni koko tekee niistä ihanteellisia lahjatavaroita tapahtumissa ja messuilla. Ne toimivat myös pysyvinä muistutuksina brändistäsi aina, kun vastaanottajat käyttävät niitä. 
 3. Mainoskyniin investoiminen on kustannustehokas tapa laajentaa brändin näkyvyyttä. Painetut logolla varustetut kynät ovat tehokas tapa kaiken kokoisille yrityksille maksimoida brändin mieleenpainuvuus.
 4. Kun annat mainoskyniä logollasi tai muita mainoslahjoja, saat ihmiset puhumaan sinusta – annat heille jotain konkreettista, joka pitää keskustelun yllä vielä pitkään sen jälkeen, kun he ovat palanneet kotiin.
 5. Mainoskyniä käytetään pitkään, jolloin esimerkiksi aina kun kirjoitetaan muistiinpanoja yrityksesi tulee mieleen. Kynillä saat todellakin maksimaalisen tavoittavuuden minimaalisella vaivalla!

Mistä materiaaleista mainoskynät on valmistettu?

Mainoskyniä on saatavana useista eri materiaaleista, jotka vaihtelevat edullisista (puu, alumiini) ylellisistä vaihtoehdoista lakattuihin ja ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin. Käytetty muovi- tai metallityyppi vaikuttaa sekä tuntumaan että hintaan – kevyt alumiini on suosittua jokapäiväisessä käytössä, kun taas laadukkaimmissa kynissä käytetään ruostumatonta terästä. Mikään mainoskynä ei tietenkään ole täydellinen ilman säiliökoteloa. Musteen väri ja kärkikoko vaikuttavat kirjoitukseen. 1 mm:n kuulakärkikynä on suosituin, mutta jotkut suosivat ohuempaa 0,7 m:n kärkeä. Löydät muutamia hyviä vaihtoehtoja suoraan osoitteista Cello Sapphire Cello Easy Flow ja Cello Jotdot.

MItä minun pitää huomioida kynien painatuksessa?

Kun kyse on kynien painatuksesta, yksinkertaisuus on avainasemassa. Ihanteellinen ulkoasu olisi logo, joka on painettu siististi kynän toiselle puolelle, ja verkko-osoitteesi, joka on taidokkaasti esillä toisella puolella. Toiselle puolellle voidaan painattaa myös yhteystiedot. Tällöin molemmilla puolella on painatus, joka on selkeä.

Onko sinulla logo, jossa on monimutkaisia yksityiskohtia ja jonka haluat näkyvän suurena? Ei hätää! Meillä on sinulle sopiva vaihtoehto. Meillä on myös muutamia suurempia kyniä, johon mahtuu laajempikin painatus. Ota yhteyttä ja me autamme sinua valitsemaan oikeanlaisen mainoskynän.

Kynien tilaaminen ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Voiko kynän musteen valita?

Kynän mallista riippuen musteen väri voidaan myös valita.

Mihin painatus tulee?

Painatus tehdää yleisesti kynän runkoon. Logon ja tekstin koosta riippuen painatus voidaan tehdä myös lähes minne vain. Ota yhteyttä ja me kerromme lisää.

MIkä on mainoskynien minimitilausmäärä?

Tämä on tuotekohtainen ja tästä on ilmoitettu tuotesivulla. Yleensä kyniä tilataan sadasta kappaleesta ylöspäin. Kyniä on järkevämpää tilata kerralla enemmän, sillä silloin pystymme tarjoamaan edullisemman kappalehinnan. Kynien painatuskulut ovat edullisemmat, mitä enemmän kyniä tilataan.

Mikä on sopiva tilausmäärä?

Kuinka monta on oikea määrä mainoskyniä? Se on hankala kysymys, johon ei ole oikeaa vastausta. Jos kuitenkin aiot jakaa niitä tapahtumissa ja messuilla, kannattaa olla varovainen ja tilata vähintään 500 mainoskynää. Kyniä on tärkeää olla myös aina saatavilla toimistolla, joten riippuen työntekijöiden määrästä on kyniä hyvä olla vuodessa vähintään 10 per työntekijä.

Mistä tiedän, että kynän painatuksesta tulee tyylikäs?

Ennen painatusta lähetämme sinulle digitaalisen vedoksen mainoskynästä sinun painatuksellasi. Vasta tämän jälkeen painatamme kynät. Tarvittaessa me autamme myös kynän painatuksen suunnittelussa. 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä niin laita meille sähköpostia tai soita. Meiltä saat  juuri teidän yrityksen tai yhdistyksen näköiset kynät.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi