Mainostekstiilit ovat tärkeitä yrityksen brändin kannalta. Mainostekstiilien avulla yritys ja yrityksen työntekijät tunnistetaan, jolloin yrityksen tunnettavuus kasvaa. Varsinkin erilaisissa edustus ja myyntitehtävissä on tärkeää, että käytetään paitoja ja muita yritysvaatteita, joissa on yrityksen painatus. Mainostekstiilit herättävät luottamusta ja työntekijät tunnistetaan osaksi yritystä.

Mainostekstiilien avulla luodaan myös työkulttuuria ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Sillä kun yrityksen työntekijät tai yhdistyksen jäsenet käyttävät samanlaisia paitoja, joissa on logo tai muu painatus niin he edustavat tai suosivat tätä brändiä. 

Mainosvaatteita valitsiessa on mietittävä mm. 

Mainostekstiilien merkkaus on yleensä tuotekohtainen. Tuotesivulla on mainittu merkkaustavasta. Painatusmenetelmiä on mm. silkkipainatus, brodeeraus tai siirtopainatus. Me kerromme mielellämme lisää erilaisista painatusmentelmistä. 

Tutustu alapuolelta valikoimaan!

Tuotteet

Miten mainostekstiilit valitaan?

Mainostekstiilit on hyvä valita työn kuvan mukaan ja käyttötarkoituksen mukaan. Lisäksi on tärkeää huomioida niiden viestinnällinen tarkoitus. Jos ollaan hankkimassa työntekijöille muutaman päivän messu edustukseen vaatteita, niin sopiva valinta on esimerkiksi pikeepaidat, kauluspaidat tai t-paidat omalla logolla. Jos taas ollaan hankkimassa pidempiaikaisia työvaatteita esimerkiksi housuja ja paitoja työmaalle niin myös niitä löytyy valikoimastamme. 

Mainostekstiileihin voidaan tehdä merkkaus yrityksen logolla, tekstillä, yhteystiedoilla tai vaikka kaikilla mainituilla. Tärkeintä on, että työntekijät pitävät vaatteista ja työntekijät tunnistetaan osaksi yritystä. Kun työntekijät tunnistetaan osaksi yritystä niin tämä on viestinnällisesti tärkeää, sillä tämä kasvattaa tunnettavuutta ja herättää ihmisissä luottamusta yritystä kohtaan. 

MITEN Mainostekstiilit TOIMIVAT PROMOTUOTTEINA?

Mainostekstiilit sopivat myös promotuotteiksi ja lahjaksi. Yritys voi jakaa asiakkaille, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille esimerkiksi lippiksiä, pipoja, t-paitoja, sadetakkeja, putkihuiveja tai vaika kangaskasseja. Mainostekstiileihin tehdään yleisesti merkintä yrityksen logolla tai tekstillä tai molemmilla. Tällöin, kun valittu mainosvaate on tyylikäs niin niitä käytetään paljon vapaa-ajallakin. Kun mainosvaatteita käytetään niin kymmenet tai jopa sadat ihmiset näkevät yrityksen merkinnän ja yritys saa tunnettavuutta. Tässä on suuri markkinoinnillinen hyöty. 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluaisit apua oikeanlaisen tuotteen valinnassa niin älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Me autamme ja neuvomme mielllämme.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.