MEILTÄ SAAT MARKKINOIDEN LAADUKKAIMMAT LIIKELAHJAT JA MAINOSTUOTTEET EDULLISEEN HINTAAN!

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE

Tarjoamme asiakkaillemme aina henkilökohtaista ja nopeaa asiakaspalvelua. Autamme tuotteiden valinnassa ja painatuksen suunnittelussa. Tilausprosessi tehdään läpinäkyvästi aina tarjouksen pyytämisestä toimitukseen asti.

LAADUKKAAT TUOTTEET

Tarjoamme parhaimpia tuotteitteita laatumerkeiltä. Tuotteet on valittu valikoimaan kokemuksen kautta. Lisäämme jatkuvasti uutuuksia valikoimaamme ja kuuntelemme asiakkaidemme tuotetoiveita.

NOPEAT JA VARMAT TOIMITUKSET

Tarjoamme aina nopeat ja varmat toimitukset. Pystymme painattamaan suurenkin määrän tuotteita erittäin nopeasti. Annamme aina myös tarjouspyynnön yhteydessä toimitusajan.

NOPEA ja personalisoitu ASIAKASPALVELU

Meille voit soittaa ja vastaamme sähköposteihin ja tarjouspyyntöihin erittäin nopeasti. Me autamme asiakasta myös tuotteiden valinnassa ja meiltä voi aina kysyä neuvoa.

lupauksemme sinulle

Haluamme tarjota asiakkaillemme edulliset tuotteet sekä helpon ja luotettavan tilausprosessin. Meiltä saat aina edullisen tarjouksen, apua painatuksen suunnitteluun sekä vedoksen tuotteesta ennen painatusta. Toimimme myös vastuullisesta ja ajattelemme ympäristöä ja tulevaisuutta.

Edullinen hinta

Olemme olleet alalla pitkään, jonka vuoksi meillä on vahvat suhteet eri tuotteiden valmistajiin. Tämän vuoksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yleensä kilpaijoita edullisemmat hinnat.

Vedokset ja suunnitteluapu

Autamme asiakasta painatusten suunnittelussa ja tarjoamme asiakkaalle aina ennen painatusta tuotteesta digitaalisen vedoksen oikeilla mittasuhteilla. Vasta vedoksen hyväksynnän jälkeen tuotteet painatetaan.

Vastuulinen toiminta

Tuotteidemme valmistuksessa on noudatettu vastuullisen yritystoiminnan periaatteita. Ajattelemme yritystoiminnassamme jatkuvasti ympäristöä ja ekologisuutta.

Marko

Haluan kertoa yrityksestämme, kuinka olemme tänään tässä ja millä tavalla tulemme sitä kehittämään tulevien vuosien varrella.

Olemme aloittaneet vuonna 2010 tässä muodossa, jolloin päätimme laajentaa tuotevalikoimiamme tekstiilipuolelle ja olla alalla kaikkien varteenotettavien brändituotteiden tavaran toimittaja Suomessa. Tämä reilu 10 vuotta on opettanut meitä myös näkemään uusia mielenkiintoisia haasteita, joista olemme sitten innostuneet lisää. Nyt voidaan sanoa, että tilanne on vähintäänkin hyvä. Valittu tie on osoittautunut niin meille kuin asiakkaillemme toimivaksi yhtälöksi.

Meidän liikeideamme on pitää kiinni yhteistyökumppaneista, jotka auttavat meitä saavuttamaan omat päämäärämme ja tavoitteemme, jotta voisimme olla yhdessä ylpeitä asiakkaidemme kanssa siitä, että kaikki toimii niin kuin on sovittu ja vähän enemmän.

On myös tärkeää pitää itsestään hyvää huolta, näin on helpompaa ja oma tarmokkuus säilyy aina haasteellisimpinakin aikoina. Minun harrastuksiini on kuulunut vuosien varrella yhtä ja toista, kuitenkin nykyisin nimeäisin hiihdon, polkupyöräilyn, salitreenit ja lenkkeilyn koirien kanssa tai ilman.

Olet sitten uusi tai jo asiakkaamme, niin lupaamme pitää sinusta hyvää huolta. Meille voit soittaa tai lähettää viestiä kaikissa asioissasi. Löydämme yhdessä ratkaisut ja pääsemme myös yhdessä haluamiimme tavoitteisiin.

– Marko Waris

löydä omat parhaat ideasi valikoimista !

Tutustu tuotteisiimme ja pyydä tarjous! Jos sinulle herää kysymyksiä laita meille viestiä tai soita, me vastaamme varmasti ja nopeasti.