Avaimenperät painatuksella logolla, tekstillä tai kuvalla

Avaimenperiin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla, tekstillä tai kuvalla. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia avaimenperiä, kuten mm. led-avaimenperät, monitoimiavaimenperät ja metalliset avaimenperät. Avaimenperät omalla logolla ovat edullisia ja ne lisäävät yrityksen tunnettavuutta. Tutustu erilaisiin avaimenperiin alapuolelta ja pyydä haluamastasi mallista tarjous!

Avaimenperät omalla logolla on hyvä mainoslahja

Avaimenperä on mainio mainoslahja, kun avaimenperäksi valitaan kohderyhmää miellyttävä avaimenperä-malli. Avaimenperän-malli voi olla esimerkiksi led-valo, mitta tai pullonavaaja. Tällöin avaimenperä tulee käyttöön ja yrityksesi muistetaan positiivisessa valossa. 

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Avaimenperät tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa pienet mainoslahjat artikkeleita, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras pieni mainoslahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa prosessissaan.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi