Heijastavat tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Haluamme edistää turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeällä liikuttaessa. Heijastavat tuotteemme ovat loistava tapa varmistaa, että jalankulkijat ja pyöräilijät erottuvat selkeästi myös hämärissä olosuhteissa. Autolla liikkuvat huomaavat heijastimen ansiosta kävelijät ja pyöräilijät ajoissa, mikä vähentää onnettomuusriskiä ja parantaa liikenneturvallisuutta.

Heijastavat tuotteet ovat mainioita mainoslahjoja, jotka auttavat samalla lisäämään näkyvyyttä ja tunnettavuutta yrityksellesi. Voitte tilata heijastavat tuotteet omalla logollanne tai kuvallanne painettuna, mikä tekee niistä hienon markkinointityökalun. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri teidän brändiinne sopivan tyylin ja värimaailman.

Pyydä tarjous heijastavista tuotteista

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun ja hinnan. Pyydä tarjous heijastavista tuotteista omalla logollanne, niin laskemme teille kilpailukykyisen hinnan ja teemme suunnittelun puolestanne veloituksetta. Yhteistyömme avulla voitte olla varmoja siitä, että saatte laadukkaat heijastimet, jotka täyttävät tarpeenne ja odotuksenne.

Investoimalla heijastaviin tuotteisiimme annatte asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillenne arvokkaan lahjan, joka samalla parantaa heidän turvallisuuttaan liikenteessä. Tehdään yhdessä liikkumisesta turvallisempaa ja näkyvämpää!

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi