Pipo omalla logolla tai painatuksella | Mainospipot

Meiltä saat pipot omalla logolla tai muulla halutulla painatuksella. Pipon painatus voidaan toteuttaa juuri sinun toiveidesi mukaan. Pipoihin voidaan tehdä mallista riippuen joko brodeeraus tai painatus. Brodeerauksessa merkkaus on hieman kolmiuloitteisempi. Tutustu mainospipoihin alapuolelta ja pyydä tarjous!

Pipot sopivatkin esimerkiksi:

 • Työntekijöiden käyttöön
 • Mainoslahjaksi tai liikelahjaksi
 • Muistoksi tapahtumaan osallistumisesta
 • Urheiluseuran tai yhdistyksien jäsenten käyttöön

Erilaiset mainospipot valikoimastamme

 • Tupsupipo on klassinen lämmin pipo, jota koristaa tyylikäs tupsu. Tupsu pipoja meiltä löydät mm. Gibson ja Shedon pipot. Tupsupipoon voidaan painattaa oma logoa tai teksti.
 • Neulotut pipot ovat trendikkäitä ja tyylikkäitä pipoja, joita voidaan käyttää osana pukeutumista jo aikaisin syksystä. Tästä löydät valikoimastamme mm. Enrique Maxium ja Fiona Premium pipot. 
 • Trikoopipot ovat käteviä pipoja varsinkin urheiluun ja ne mahtuvat hyvin esimerkiksi laskettelukypärän alle. Meiltä saat Astor Sport trikoopipoja logolla tai muulla painatuksella. 
 • Beanie pipot ovat hieman sulppomallisia lämpimiä pipoja. Beanie pipoja löydät useita valikoimastamme.

Lahjaksi tyylikäs mainospipo omalla logolla tai painatuksella

Pipot omalla logolla ovat erittäin hyviä ja suosittuja liikelahjoja ja mainoslahjoja, sillä Suomen talvi on pitkä ja tyylikkäitä pipoja tarvitsevat kaikki. Painatetut pipot voivat olla myös osa yrityksen työntekijöiden pukeutumista.

Voit lisätä pipot tarjouspyyntökoriin ja samalla pyytää tarjoukset vaikka heijastimista ja putkihuiveista. Mikä olisikaan parempi yllätys työntekijöille, kun ajankohtaiset lahjat firmalta. 

Pipot sopivat monenlaiseen käyttöön

 • Pipoja voidaan käyttää työvaatteena esimerkiksi työmaalla tai muussa ulkotyössä.
 • Tyylikkäitä pipoja käytetään myös vapaa-ajalla. Meiltä tilatessasi sinun ei tarvitse huolehtia, että pipot ovat liian mainostavia jos et niin tahdo. Logo voidaan painattaa tyylikkäästi jolloin se ei herätä suurta huomiota vaan enemmänkin ihailua. 
 • Pipoja voidaan käyttää urheilussa, kuten esimerkiksi luistellessa, lasketellessa, lenkillä tai ohutta pipoa aluspipona laskettelu kypärän alla. 
 • Tyylikästä pipoa on mukava käyttää heti alkusyksystä alkukevääseen asti, jolloin sille on paljon käyttöä ja on erittäin pidetty lahja niin asiakkaiden ja työntekijöidenkin keskuudessa.

Pipot omalla logolla yritykselle, yhdistykselle ja seuroille

Varsinkin yritykset, yhdistykset ja seurat tilaavat pipoja omalla logolla tai tekstillä. Kun pipoa käytetään, niin ihmiset tunnistavat pipon käyttäjän yrityksen työntekijäksi tai seuran jäseneksi. Yhtenäinen vaate myös luo yhtenäisyyttä, jolloin seuran ja yritysten jäsenet käyttävät miellään tyylikkäitä pipoja jossa on logo tai muu painatus. Tällöin myös brändi saa näkyvyyttä ja top-of-mind -tunnettavuus paranee. Tämä on varsinkin yrityksille tärkeää, sillä brändin tunnettavuus kasvattaa yhteydenottojen määrää.

Tilaa tyylikäs mainospipo omalla logolla tai painatuksella

Jos olet miettinyt, että pitäisi tilata seuralle, yhdistykselle tai yritykselle pipo omalla logolla niin se onnistuu helposti meidän laajasta valkoimasta. Tutustu pipoihin ja pyydä tarjous. Pipoihin voidaan tehdä brodeeraus tai painatus riippuen pipo-mallista. Painatuksista on mainittu tuotekuvauksessa. Vastaamme tarjouspyyntöön nopeasti ja pipojen toimitusaika on nopea.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi