Collegepaidat ja hupparit painatuksella tai omalla logolla

Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman colllegepaitoja ja huppareita, joihin voidaan tehdä painatus esimerkiksi yrityksen tai seuran omalla logolla, tekstillä tai kuvalla. Tiettyihin huppari-malleihin voidaan tehdä myös brodeeraus, jolloin logo tai teksti näyttää kolmiulotteiselle. Muita painatus menetelmiä ovat lämpösiirtopainatus ja silkkipainatus. 

Laadukas huppari on pidetty liikelahja

Valikoimastamme löydät useita collegepaitoja ja huppari-malleja useilla eri värivaihtoehdoilla. Valikoimamme sisältää myös erilaisia vetoketju huppareita, joihin voidaan tehdä painatus. Kun huppari on laadukas ja tyylikäs niin se tulee varmasti käyttöön. 

Laadukas huppari on myös erittäin hyvä liikelahja esimerkiksi asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille. Kun huppari annetaan liikelahjaksi ja vastaanottaja pitää lahjasta, niin jäädään varmasti mieleen ja seuraavan kerran kun tehdään ostopäätöksiä ollaan varmasti mielessä. Tutustu valikoimaan alapuolelta! 

Huppari omalla logolla tehostaa yrityksen brändin näkyvyyttä

Hupparit ovat rentoja vaatteita, joita voidaan käyttää esimerkiksi varastolla tai toimistolla tai muualla jolloin ei vaadita tyylikästä edustamista. Edustamiseen meiltä löytyy mm. kauluspaitoja ja kesäaikaan pikeepaitoja. Kun työntekijät tai yhteistyökumppanit käyttävät huppareita, joissa on yrityksen oma painatus niin yrityksen brändi saa näkyvyyttä. Tämä tarkoittaa, että yritys tulee tunnetuksi. Huppareihin voidaan myös painattaa esimerkiksi yritystä kuvaava slogan ja yhteystiedot, jolloin kontanktinkin saa helposti. 

Miksi ostaa hupparit Belentialta?

Laadukkaat hupparit 

hupparimme ovat erittäin laadukkaita ja ne tulevat suosituilta tuotemerkeiltä, jolloin niiden laatu on huippuluokkaa ja ne kestävät pitkään. Hupparien painattajilla on vuosikymmenien kokemus, jolloin painatus tai brodeeraus on huippuluokkaa.

Vastuullisuus ja ekologisuus

Myymämme huppari merkit ovat valmistettu vastuullisesti, jolloin ympäristö on otettu huomioon. Lisäksi huppareita valmistavien työntekijöiden oikeuksista ja terveydestä on huolehdittu. 

Hupparien hinta

Hupparien hinnat ovat meillä erittäin edullisia, sillä ostamme huppareita kerralla suuria määriä. Tämän vuoksi pystymme myymään asiakkaillemme huppareita edulliseen hintaan. Hupparien hinnat perustuvat tilausmäärään, mitä suuremman tilauksen teet niin sitä edullisempi on kokonaissumma.

Helppo ja vaivaton yhteistyö

Meidän kanssamme on erittäin helppo asioida. Meille voi aina soittaa tai laittaa sähköpostia, sillä me neuvomme ja autamme mielellämme tuotteiden valinnassa. Tilausprosessi on myös vaivaton ja asiakasystävällinen. Tilausprosessista lisää alapuolella.  Useat asiakkaamme ovatkin helppouden ja vaivattomuuden vuoksi päättäneet asioida kanssamme jo vuosia. 

Hupparit painatuksella koko Suomen alueella: Helsinki, Espoo, Turku, Tampere, Turku, Oulu Jyväskylä, Lahti, Kuopio, ja Pori jne…

Toimitamme huppareita koko Suomen alueella. Nykypäivänä asiointi voidaan hoitaa helposti ja vaivattomasti netin välityksellä, jolloin asiakkaat voivat tehdä tilauksia vaikka toimistomme onkin PK-seudulla. Ennen painatusta toimitamme asiakkaillemme digitaalisen vedoksen, jonka avulla voidaan nähdä miltä huppari tulee painatuksella näyttämään. Suuremmissa tilauksissa voimme myös lähettää koekappaleita ja pk-seudulla on useita meidän showroomeja joihin voimme kutsua asikkaitamme.

Hupparien tilaaminen omalla painatuksella

Hupparien tilaamisessa ilmenee usein kysymyksiä. Olemme vastanneet niihin alapuolelle.

Onnistuuko eri kokojen tilaaminen?

Kyllä onnistuu! Huppareita tilataan usein yrityksen henkilökunnalle tai joukkoeen jäsenille. Isoimmissa tilauksissa voimme lähettää mallikappaleita, jolloin kokojen sovittaminen onnistuu. Huppareita voi tulla myös kokeilemaan paikanpäälle.

Missä painatuksen pitäisi olla?

Huppareissa painatus tehdään yleisesti keskelle eteen tai taakse. Painatuksen paikasta keskustellaan yleisesti asiakkaan kanssa. Tärkeintä on, että logo, teksti tai kuva näkyy hyvin.

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluaisitko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä me vastaamme ja neuvomme mielellämme.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi