Miksi tilata heijastin omalla logolla tai painatuksella?

Heijastimet omalla logolla ovat yksi suosituimpia mainoslahjoja ja tähän on useita syitä: 

 • Heijastin on erittäin hyvä mainostuote, sillä heijastimia tarvitsee jokainen. 
 • Heijastimen saaja yhdistää positiivisia mielikuvia lahjan antajaan.
 • Heijastimet ovat kestäviä ja niitä käytetään mielellään. 
 • Heijastimet ovat edullisia, kun tilataan useita kerralla.

Joko vakuutuit? Pyydä tarjous haluamastasi heijastimesta, me vastaamme nopeasti.

Heijastimet VALIKOIMASTAMME

Valikoimamme sisältää pehmoheijastimet, led-heijastimet ja jousiheijastimet. Mikäli sinulle herää kysymyksiä tai haluaisit yksilöidyn heijastimen niin ota meihin yhteyttä. Tutustu heijastimiin alapuolelta!

 

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Heijastimet tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa kotimaiset mainoslahjat artikkeleita, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras kotimainen mainoslahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Heijastimet logolla ja painatuksella

Heijastimet omalla logolla ovat erittäin hyviä liike- ja mainoslahjoja. Antamalla heijastimia asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille annat viestin, että välität. Heijastimet viestivät turvallisuudesta ja tämä yhdistää positiivisia tunteita yrityksestäsi. Yritysten lisäksi heijastimia omalla painatuksella tilaavat usein myös seurat ja yhdistykset. 

Heijastin omalla logolla on hyvä mainostuote useista syistä:

 1. Turvallisuus: Heijastimet lisäävät näkyvyyttä pimeällä ja hämärässä, mikä on erityisen tärkeää jalankulkijoille, pyöräilijöille ja muille liikenteessä liikkujille. Mainostaessa heijastinta, yritys osoittaa huolenpitoa asiakkaidensa turvallisuudesta
 2. Hyödyllisyys: Heijastimia tarvitaan erityisesti talviaikaan, kun päivänvaloa on vähemmän. Ne ovat käytännöllinen ja toimiva lahja, joka ei jää kaapin pohjalle pölyttymään.
 3. Laaja kohderyhmä: Heijastimet sopivat lähes kaikille ikään, sukupuoleen tai ammattiin katsomatta. Tämä tekee niistä monipuolisen mainoslahjan.
 4. Pitkäkestoisuus: Heijastimet ovat yleensä kestäviä ja pitkäikäisiä. Ne säilyttävät mainoksesi näkyvyyden pitkään.
 5. Edullisuus: Heijastimet eivät yleensä ole kalliita tuottaa, joten ne sopivat mainostuotteeksi erilaisille budjeteille.
 6. Brändin näkyvyys: Kun asiakkaat käyttävät heijastinta, brändisi logo ja viesti liikkuvat ympäristössä näkyvästi. Tämä lisää brändisi tunnettavuutta ja muistettavuutta.
 7. Ympäristötietoisuus: Monet heijastimet on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, mikä voi tukea yrityksesi vihreää imagoa.
 8. Tilaisuuksien monipuolisuus: Heijastimia voi jakaa erilaisissa tapahtumissa, kuten messuilla, yritystapahtumissa, koulutuksissa ja muissa tilaisuuksissa. Ne ovat helppoja ja kompakteja ja niitä on helppo kuljettaa mukana.
 9. Tunteisiin vetoaminen: Mainostaessa heijastinta yritys voi korostaa huolenpitoa ja vastuullisuutta, mikä voi herättää positiivisia tunteita brändiä kohtaan.
 10. Jatkuvuus: Koska heijastimet ovat kestäviä, ne voivat toimia jatkuvana mainoksena, joka pysyy asiakkaiden mielessä pidempään.Kaiken kaikkiaan heijastin on hyvä mainostuote, koska se yhdistää turvallisuuden, hyödyllisyyden ja monipuolisuuden mainostajan eduksi samalla kun tarjoaa vastaanottajilleen käytännöllisen ja huomionarvoisen lahjan.

Heijastimen teettäminen logolla, kuvalla tai tekstillä

Heijastimia voidaan myös teettää, jolloin siitä saadaan juuri sellainen kuin haluat. Teetetyssä heijastimessa voi olla logo, kuva tai muu teksti. Ennen kuin logoa voidaan lähteä teettämään niin tiedossa on oltava heijastimen muoto, värit ja painatettava kuva, teksti tai logo. Ota meihin yhteyttä ja kerro millaisen heijastimen haluat.

Heijastimien laatu

Kaikilla myytävillämme heijastimilla on EN-13356 sertifikaatti, joka on Suomen Työterveyslaitoksen myöntämä. Heijastimet tulevat aina yksilöpusseissa, jolloin ne on helppo antaa eteenpäin. Painatus tehdään aina heijastimen pinnan alle, jolloin logo, kuva tai teksti näkyy hyvin sekä heijastimella on pitkä käyttöikä. 

 

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi