Ensiaputuotteet ja ensiapupakkaukset painatuksella

Ensiapupakkauksia tarvitaan mm. yritysten ja järjestöjen tiloissa, kuten mm. harraste- ja liikuntatiloissa, toimistoissa ja teollisuuden tiloissa. On tärkeää olla varautunut onnettomuuksiin oikeanlaisilla ensiaputuotteilla. Meiltä voit tilata ensiaputuotteet ja ensiapupakkaukset omalla painatuksella. Ensiapupakkauksen suojapakkaukseen voidaan painattaa esimerkiksi yrityksen logo, slogan tai muu haluttu painatus. Tutustu tuotteisiin alapuolelta!

Ensiapupakkaukset ja ensiaputuotteet liikelahjaksi

Ensiaputuotteet ovat myös hyviä liikelahjoja, sillä ne viestivät välittämisestä ja turvallisuudesta. Ensiapupakkauksen voi antaa lahjaksi esimerkiksi asiakkaille tai yhteistyökumppaneille. Kun ensiapupakkaukseen on tehty painatus yrityksen logolla tai tekstillä, niin yrityksen brändi saa näkyvyyttä. Yleisesti ensiapupakkauksia säilytetään näkyvällä paikalla, jolloin logon tai tekstin näkevät useat ihmiset. Yrityksen top of mind-tunnettavuus kehittyy ja seuraavan kerran, kun samalta toimialalta tehdään hankintoja, niin yritys on varmasti mielessä. 

Heräsikö sinulle kysymyksiä tai haluaisitko tietää lisää? Ota meihin yhteyttä me neuvomme mielellämme! Voit myös tehdä tilauksen suoraan soittamalla. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi