Reppu yrityksen omalla logolla & painatuksella – Mainosreput

Kun reppuun tehdään painatus yrityksen omalla logolla niin yritys saa näkyvyyttä ja repun käyttäjä muistaa yrityksen positiivisessa valossa. Reppu on erinomainen lahja, sillä sillä on kymmeniä erilaisia käyttötarkoituksia, kuten esimerkiksi:

  • Työreppuna tavaroiden kuljettamiseen
  • Koulureppuna
  • Urheilun yhteydessä
  • Festivaaleilla
  • Retkeilyreppuna

Tutustu erilaisiin reppuihin alapuolelta!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Reput tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa laadukkaat liike- ja mainoslahjat, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras laadukas liike- ja mainoslahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Erilaiset reput omalla logolla tai painatuksella

Valikoimastamme löydät erilaisia reppuja, joihin voidaan tehdä painatus omalla logolla tai tekstillä. Reppu on erittäin käytännöllinen lahja, sillä tyylikkäälle ja käytännölliselle repulle löytyy aina käyttöä. 

Tietokonereppuja valikoimastamme löytyy useita. Tietokonerepuissa on omat taskunsa kannettaville tietokoneilla ja tableteille. Tutustu reppuihin yläpuolelta. Suosituimpia tietokonereppuja ovat mm. Gaiger 15 ja Harley tietokonereppu

Retkeilyreppuja valikoimastamme löytyy Craftin adv Entity Travel Reppu. Repussa on sateelta suojaava kansi ja käytännölliset taskut. Kaksi eri tilavuus kokoa.

Perinteisiä reppuja valikoimastamme löytyy Faro Reppu ja Depper Reppu. Hyvä reppu esimerkiksi koulurepuksi tai vapaa-ajan repuksi.

Ainutlaatuisempia reppuja valikoimastamme löytyy esimerkiksi XD Bobby Hero – Varkaudenestoreppu. Repussa on mm. viillonestosuojaus, piilotetut ketjut ja taskut ja sisäänrakennettu USB-latausportti.

Mixi Kokoontaiteltava Reppu + Pussi on kätevä reppu, joka menee pieneen tilaan ja on erinomainen valinta vaikka festivaaleille. 

Reppua valitessa on tärkeää miettiä millaisen painatuksen tai logon reppuun haluaa. Joissain repuissa on enemmän ja joissain vähemmän tilaa painatukselle. Jos reppuun tehdään painatus omalla logolla niin se mahtuu aina hyvin reppuun, sillä logon kokoa voidaan muuttaa.

Tietokonereput omalla logolla

Tietokonerepuissa on hyvin tilaa läppärille ja läppärin muille tarvikkeille. Valikoimastamme löydät useita erilaisia tietokonereppuja joihin saat painatuksen tai logon. Tietokonerepuissa on pehmustetut taskut tai erillinen pehmustettu kolo tietokoneelle. Tällöin tietokone pysyy varmasti ehjänä. Usein tietokonerepuissa on myös tabletille oma lokero. Tietokonereput ovat tehty laadukkaista materiaaleista, jolloin niissä on turvallista kantaa kalliita laitteita. Onkin hyvin tavallista, että yritykset hankkivat lahjaksi tietokonereppuja omalla painatukselle työntekijöille tai muille tärkeille sidosryhmille. Usein tietokonereppu onkin ensimmäisten tavaroiden joukossa, jonka uusi työntekijä saa yritykseltä.

Repuissamme on useita käytännöllisiä ominaisuuksia

Repuissamme on useita erilaisia käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka rikastuttavat reppujen käyttöominaisuuksia. Repuissa on paljon erilaisia sivutaskuja, jolloin repusta saa helposti otettua esimerkiksi kuulokkeet tai avaimet. Joissakin repuissamme on myös juomapullo paikka. Yksi suosituimmista ominaisuuksista on usb-latauspaikka, joka löytyy Harley repusta. Monissa repuissa on myös remmit, joilla repun saa helposti kiristettyä vyötärön ympärille. Varsinkin vaellusrepussa tämä on erittäin kätevä. Meiltä saat monenlaiset reput omalla logolla tai painatuksella. 

Reppu logolla on toivottu lahja

Repulle on niin monta erilaista käyttötarkoitusta, että se on ollut vuodesta toiseen yksi suosituimmista liikelahjoista. Eikä tämä ole ollenkaan ihme, sillä reppuja omalla painatuksella voi antaa niin asiakkaille kuin omille työntekijöillekkin. Kun repussa oleva painatus on tyylikäs eikä vie liikaa huomiota niin reppua on mukava käyttää myös vapaa-ajalla. Reppuja omalla logolla jaetaan lahjaksi varsinkin joulun alla ja keskikesällä, jolloin yritykset haluavat muistaa työntekijöitä ja asiakkaita lahjoilla. Reppu on hyvä lahja, sillä sen sisälle mahtuu myös muita lahjoja, kuten esimerkiksi mainoslahjoja tai vaikka mainostekstiilejä.  

Yritys voi myös antaa reppuja mainoslahjana esimerkiksi erilaisissa urheilutapahtumissa. Usein reppua käytetäänkin urheilutapahtumissa lahjana tapahtumaan osallistumisesta ja repun sisälle saatetaan ostaa muuta hyödyllisiä, kuten esimerkiksi virvokkeita tai syötävää. 

Reppu omalla logolla tai painatuksella on tehokas markkinointikeino 

Kun reppu annetaan lahjaksi yhteistyökumppaneille, työntekijöille tai muulle halutulle kohderyhmälle niin tämä kasvattaa yrityksen brändin tunnettavuutta ja lahjan saajan mielessä yrityksen arvo kasvaa. Tällä on useita positiivisia vaikutuksia yrityksen liiketoimintaan. Seuraavan kerran, kun repun käyttäjä etsii tuotetta tai palvelua niin lahjan antaja tulee varmasti ensimmäisenä mieleen. Työntekijä lahjana yritys muistetaan repun käytön yhteydessä positiivisessa valossa.

On tutkittu, että paras markkinointikeino on lahjan antaminen, sillä kukapa ei pitäisi käytännöllisistä ja tarpeellisista lahjoista? Kun reppuun tehdään painatus omalla logolla tai tekstillä niin lahjan saaja näkee painatuksen aina kun reppua käytetään. Tämä tarkoittaa myös, sitä että lahjan saaja muistaa yritystä lämmöllä ja haluaa varmasti jatkossakin tehdä yhteistyötä ja ostaa yritykseltä. 

Tarvitsetko apua oikean repun valintaan tai haluaisitko tietää lisää painatuksesta?

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluaisit tietää lisää jostain tietystä repusta niin kysy rohkeasti. Jos valikoimastamme ei löytynyt mieleistäsi reppua niin ota meihin yhteyttä me etsimme repun yhteistyökumppaneidemme valikoimasta. Olit sitten yrityksen edustaja tai etsit reppua urheilujoukkueelle tai yhdistykselle niin me autamme mielellämme oikean repun valinnassa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi