Sauna ja kylpeminen

Valikoimastamme löydät saunaan ja kylpemiseen tarkoitettuja erilaisia tuotteita, kuten mm. kylpytakkeja, pesuvälineitä ja saunomisen tarvikkeita. Nämä tuotteet ovat erittäin hyviä liikelahjoja esimerkiksi yhteistyökumppaneille, asiakkaille tai yrityksen omille työntekijöille. Saunominen on suomalainen tapa ja tämän vuoksi saunatuotteet ovat erittäin hyvä liikelahja myös ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille. Tällöin lahjalla on tarkoitus ja viestitään suomalaisesta yhteistyöstä.

Kylpemis ja saunatuotteet omalla painatuksella tai logolla

Sauna ja kylpemistuotteisiin voidaan tehdä painatus yrityksen logolla tai tekstillä. Tällöin, kun tuotteita käytetään niin muistetaan keneltä lahja on saatu. Tämä herättää positiivisia mielikuvia sekä yrityskumppanit haluavat todennäköisesti jatkossakin tehdä kauppaa yrityksen kanssa. Tutustu tuotteisiin alapuolelta!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Sauna ja kylpeminen tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa kotimaiset liikelahjat logolla, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras kotimainen liikelahja logolla? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi