USB-muistitikut omalla logolla tai painatuksella

USB-muistitikut ovat käytännöllisiä ja pieniä liikelahjoja. USB-tikulla vidaan helposti siirtää tiedostoja koneelle. USB-tikku on erittäin hyvä lahja varsinkin niille, jotka tekevät tietokoneiden kanssa töitä. USB-muistitikun voikin antaa lahjaksi esimerkiksi toimiston työntekijöille tai yhteistyökumppaneille. Kun tikun saaja käyttää kantaa mukana ja käyttää muistitikkua, niin yritys on usein mielessä jolloin yrityksen top of mind -tunnettavuus kasvaa. Tämä tarkoittaa, että kun seuraavan kerran tehdään hankintoja, niin yritys on varmasti mielessä.

USB-muistitikut painatuksella

USB-tikkuihin voidaan tehdä painatus tai kaiverrus yrityksen logolla, yhteystiedoilla, mainoskuvalla tai muulla halutulla painatuksella. Muistitikkuihin on saatavilla myös lisävarusteita, kuten mm. kaulanauhoja ja avaimenperiä. Pyydä tuotesivulta haluamastasi tikusta tarjouspyyntö niin olemme sinuun yhteydessä. Tutustu alapuolta valikoimaan!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

USB-tikut tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa pienet yrityslahjat logolla, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras pieni yrityslahja logolla? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi