AUTOILUtuotteet ja parkkikiekot logolla tai painatuksella

Parkkikiekot ja autoilutuotteet omalla logolla ovat erittäin hyvä mainoslahjoja työntekijöille, asiakkaille tai yhteistyökumppaneilla. Parkkikiekkoja tarvitaan aina ja tämän vuoksi se on erittäin hyödyllinen. Parkkikiekko saa myös näkyvän paikan, jolloin myös muut näkevät pysäköintikiekkoon tehdyn painatuksen.

Parkkikiekko logolla, kuvalla tai muulla mainospainatuksella

Parkkikiekkoon ja muihin autoilutuottesiin voidaan tehdä tuotteesta riippuen painatus yrityksen logolla tai esimerkiksi mainoskuvalla. Parkkikiekoissa voi olla myös esimerkiksi yrityksen slogan tai muu mainoskuva. Valikoimastamme voit valita haluamasi värisen parkkikiekon johon painatus tehdään. Tutustu alapuolelta valikoimaan!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Parkkikiekot ja autoilu tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa edulliset yrityslahjat logolla, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras edullinen yrityslahja logolla? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi