Keittiötarvikkeet ja -välineet painatuksella tai omalla logolla

Keittiötarvikkeita käytetään erittäin paljon ja tämän vuoksi nämä ovat erittäin hyviä paikkoja mainostaa myös yritystäsi. Keittiötarvikkeet ovat myös käytännöllisiä ja niitä käytetään paljon. Kun keittiövälineisiin painatetaan yrityksesi logo niin tämä kasvattaa yrityksesi brändiä ja muistuttaa yrityksesi olemassa olosta.

Keittiövälineitä liikelahjaksi tai yrityksen toimistoon

Keittiövälineitä voidaan antaa myös lahjaksi tai ostaa yrityksen toimistoon. Lahjana keittiövälineet ovat erittäin mieluisa lahja ja kun niitä käytetään, niin tämä yhdistyy positiivisiin tilanteisiin.  Yritysten toimistoon ostetaan myös yleisesti paljon logolla painatettuja keittiötarvikkeita, sillä nämä sopivat toimiston ympäristöön. Tutustu tuotteisiin alapuolelta!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Keittiötarvikkeet tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa kotimaiset liikelahjat artikkeleita, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras kotimainen liikelahja? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Miten keittiövälineiden tilaaminen onnistuu?

Täytä alapuolella tai tuotesivulla oleva lomake ja kerro kappalemäärä, jonka haluat tilata. Me annamme sinulle tarjouksen nopealla aikataululla. Voit myös soittaa tai laittaa meille viestiä.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi