Turvavalaisimet yrityksille sekä kansalaisille

Turvavalaisimet tarjoavat hätätilanteisiin valaistusta, joiden avulla löydetään ulos rakennuksista. Turvavalaisimet sytyttyvät automaattisesti esimerkiksi sähkökatkoksen aikana. Turvavalaisimet ovat tärkeä osa jokaisen rakennuksen turvallisuutta. Valikoimamme turvavalaisimet ovat laadukkaita ja luotettavia.

1. Hätävalaistus

 • Hätävalot: Nämä lamput syttyvät automaattisesti sähkökatkoksen sattuessa, tarjoten tarvittavaa valoa evakuoinnin tai hätätilanteiden aikana.
 • Poistumisreittivalot: Ne merkitsevät ja valaisevat poistumisreittejä, jotta ihmiset voivat löytää tiensä ulos rakennuksesta turvallisesti.

2. Liiketunnistinvalot

 • Ulkovalot: Asennetaan usein ulko-oviin, kulkuväylille ja pihalle. Ne syttyvät, kun liiketunnistin havaitsee liikkeen, ja tarjoavat turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeällä.
 • Sisävalot: Käytetään esimerkiksi eteisissä ja käytävissä. Ne parantavat turvallisuutta yöllä tai pimeissä tiloissa.

3. Kamera- ja valaisinyhdistelmät

 • Valvontakamerat valolla: Näissä yhdistyvät valvontakamera ja voimakas valonlähde. Ne tarjoavat sekä valvontaa että valaistusta, mikä auttaa ehkäisemään rikoksia ja parantaa turvallisuutta.

4. Itsetoimivat turvavalot

 • Akkukäyttöiset valot: Näissä on sisäänrakennettu akku, joka latautuu normaalin käytön aikana ja aktivoituu sähkökatkoksen sattuessa.
 • Aurinkoenergialla toimivat valot: Käyttävät aurinkopaneeleja energianlähteenään. Ne ovat ympäristöystävällisiä ja toimivat hyvin ulkoalueiden valaisuun ilman sähköverkkoa.

5. Älykkäät turvavalot

 • Älyvalaistus: Voidaan hallita älypuhelimella tai ääniohjauksella. Näissä on usein ohjelmoitavia asetuksia, kuten ajastimia ja himmennystä, sekä integraatio älykotijärjestelmiin.
 • Geofence-toiminto: Näissä valo syttyy automaattisesti, kun saavutaan kotiin tai tietylle alueelle, ja sammuu poistuttaessa.

6. Turvallisuutta lisäävät ominaisuudet

 • Kirkkaus ja valokeila: Turvalampuissa on usein säädettävä kirkkaus ja laaja valokeila, joka valaisee suuren alueen.
 • Kestävyys: Suunniteltu kestämään sääolosuhteita, kuten sadetta, pakkasta ja kuumuutta, erityisesti ulkokäytössä.

Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Haluamme kiteyttää tämän tuoteryhmän tuotteet, millaisia tuotteita voit täältä mm. löytää. ks. alla.

Turvalamput tuoteryhmästä voit löytää vaikkapa laadukkaat liike- ja mainoslahjat logolla, joita olet kartoittamassa tai muuten vaan haluat tietää uusista mahdollisuuksista teidän omassa markkinoinnissasi tai myynnin apulaisena. Millainen on paras laadukas liike- ja mainoslahja logolla? Se on varmasti sellainen, jolla on positiivinen vaikutus tavoitteiden eteenpäin viennissä ja auttaa omassa toimintaideoinnissa.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi