Kangaskassit painatuksella tai yrityksen logolla

Meiltä voit tilata kangaskasseja omalla painatuksella, joka voi olla esimerkiksi logo, teksti tai kuva. Valikoimastamme löydät mm. kangaskassit ja puuvillakassit. Kangaskassit sopivat hyvin muun muassa:

 • Ostoskassiksi
 • Vapaa-ajan kassiksi
 • Rantakassiksi
 • Messukassiksi

Käyttötarkoituksia on useita kangaskassin käytännöllisyyden vuoksi. Tutustu valikoimaan alapuolelta!

Kangaskassit mainoslahjaksi omalla logolla

Kangaskassit omalla painatuksella ovat erinomaisia mainoslahjoja ja liikelahjoja, sillä ne ovat edullisia ja niitä voidaan jakaa esimerkiksi:

 • Messuilla ja tapahtumissa.
 • Toimistolla työntekijöille ja asiakkaille.
 • Antaa lahjaksi esimerkiksi ostosten yhteydessä.

Kangaskassit ovat kestäviä ja kun niihin tehdään oma painatus niin niistä saadaan tyylikkäitä ja yrityksen näköisiä. Tällöin ihmiset myös käyttävät niitä ja yrityksen logo tai slogan tulee varmasti huomatuksi.

Kangaskassit omalla painatuksella – Tehokas keino markkinoida yritystä

Kangaskassit yrityksen omalla logolla on erittäin hyvä mainoslahja ja keino markkinoida yritystä.  Kun kangaskasseihin tehdään painatus yrityksen logolla, kuvalla tai tekstillä ja kassia käytetään niin  monet silmäparit näkevät painatuksen. Tällöin myös yrityksen tunnettavuus ja brändi kasvavat. Kangaskassiin voidaan tehdä logon lisäksi myös yrityksen sloganin tai yhteystietojen painatus. Ota meihin yhteyttä ja tehdään yhdessä juuri teidän yrityksen tai yhdistykselle sopivat brändätyt kangaskassit!

Kangaskassien materiaalit

Puuvilla on yksi suosituimpia materiaaleja kangaskassien painatuksessa. Puuvilla on erittäin kestävää ja joustavaa, jolloin jos kassi tulee likaiseksi se on myös helppo pestä pesukoneessa. 

Kuitukangas on erittäin edullista ja se on myös ympäristöystävällistä. Kuitukangas tuntuu ikään kuin sitkeältä paperilta. Kuitukangaskassi on valintasi jos haluat erittäin edullisia kasseja. Kuitukangaskassien käyttöikä ei ole yhtäpitkä kuin esimerkiksi kangaskassien tai laminoidun kuitukankaan. Kuitukangaskassien edullisuuten vuoksi ne ovatkin loistavia massajakotuotteita esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa. 

Juutti on luonnollinen materiaali ja sopiikin kangaskassien materiaalien valinnaksi jos haluat täysin ekologisen kangaskassin. Juutin materiaali tuntuu hieman karhealta. Materiaalin vuoksi tähän on saatavissa vain yhden värin painatuksen.

Polyesteri on vahvaa ja kestävää materiaalia ja sopiikin kangaskassien materiaalien valinnaksi jos haluat, että kangaskassin käyttöikä on pitkä. Polyesteriin ei myös tartu lika yhtä helposti kuin muihin materiaaleihin.

Kangaskassi messuilla eli messukassi

Kangaskassin, tai tarkemmin sanottuna messukassin käyttäminen messuilla on erittäin tehokas tapa saada brändi tai viesti näkymään laajalle yleisölle. Messuilla kävijät vierailevat usein useilla eri näytteilleasettajilla ja messukassin kanssa brändi tai viesti saattaa tavoittaa entistä suuremman yleisön.

Messukassin käytännöllisyys on erittäin arvostettu, sillä messukassin avulla kävijät voivat kuljettaa helposti esim. saamiaan esitteitä ja tavaroita. Messukassin painatus omalla logolla tai viestillä takaa että brändi tai viesti on näkyvissä myös jälkikäteen.

Messukassin jakaminen messuilla takaa, että brändi tai viesti on esillä pitkään jälkikäteenkin. Se on edullinen ja kestävä tapa saada brändi tai viesti näkymään laajalle yleisölle ja erottumaan joukosta.

Miksi kangaskassi omalla painatuksella tai logolla on hyvä tuote?

Kangaskassin painatus omalla logolla tai viestillä on mainio mainostuote monesta syystä.

 1. Se on käytännöllinen ja kestävä. Kangaskassit ovat arjen tarpeessa ja niitä käytetään usein, mikä tarkoittaa että brändin tai viestin näkyvyys on pitkäkestoinen.
 2. Kangaskassi omalla painatuksella on edullinen. Kangaskassin painattaminen on kustannustehokas tapa levittää brändiä tai viestiä, sillä ne ovat halpoja valmistaa ja jaettavaksi.
 3. Se on ympäristöystävällinen. Kangaskassit ovat kestävämpi vaihtoehto kertakäyttöisille muovipusseille, ja niiden käyttäminen on yhä yleisempää.
 4. Se on tehokas tapa saada viesti tai brändi näkymään laajalle yleisölle. Kangaskasseja käytetään monilla eri paikoilla, kuten kaupoissa, kirjastoissa, kouluissa ja työpaikoilla.

Kaiken kaikkiaan, kangaskassin painattaminen omalla logolla tai viestillä on edullinen, kestävä ja ympäristöystävällinen tapa levittää brändiä tai viestiä laajalle yleisölle. Se on myös erittäin käytännöllinen ja henkilökohtainen, ja se on tehokas tapa saada viesti tai brändi näkymään laajalle yleisölle.

Olisiko kangaskassissa hyvä olla lyhyet vai pitkät kahvat?

Se, mikä kangaskassin kahvatyypistä sopii parhaiten, riippuu täysin käyttötarkoituksesta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Lyhyet kahvat ovat hyvä vaihtoehto, jos kangaskassin käyttötarkoitus on kuljettaa esimerkiksi päivittäistavaroita kaupasta tai kirjastosta. Ne ovat helppo pitää kädessä tai ripustaa olalle, ja ne ovat myös helpommin säilytettävissä kun ne eivät vie liikaa tilaa.

Pitkät kahvat ovat taasen hyvä vaihtoehto kun kangaskassin tarkoitus on kuljettaa esimerkiksi tavaroita pidemmälle matkalle, kuten koulussa tai työpaikalla. Ne ovat mukavat kantaa olalle tai hartioilla ja ne mahdollistavat kassin sijoittamisen helpommin esim. pyörän takakorin päälle.

Kangaskassien tilaaminen painatuksella tai logolla

Kangaskassien tilaaminen onnistuu jättämällä haluamastasi tuotteesta tarjouspyyntö. Suuremmissa tilauksissa voimme myös lähettää mallikappaleen kangaskassista, jolloin voit tunnustella materiaalia. Me autamme myös kangaskassiin tulevan painatuksen suunnittelussa ja ennen painatusta lähetämme digitaalisen vedoksen kangaskassista sinun painatuksellasi. 

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tai haluaisit tehdä suoraan tilauksen niin ota meihin yhteyttä. Me neuvomme mielellämme.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi