Olemme uudistaneet verkkosivuijamme ja tehneet niistä entistä käytännöllisempiä, jolloin tuotteiden selaaminen ja tarjouspyyntöjen pyytäminen on entistä helpompaa.  Lisäksi sivumme ovat saaneet uuden visuaalisen ilmeen.

Tuotekategoriat. Sivuillamme on 80 kategoriaa ja satoja tuotteita. Lisäämme jatkuvasti lisää tuotteita sivuillemme. 

Kuvastot. Kuvastot sivuilta löydät yhteistyökumppaneidemme kuvastot. Kuvastoista löydät suuren valikoiman erilaisia liikelahjoja ja tekstiilejä, joihin voidaan tehdä oma painatus. Kuvastoista löydät todella paljon tuotteita ja kaikki tuotteet ovat valikoimassamme vaikka ne eivät olisi tuotteina sivuillamme. Kysy siis rohkeasti lisää ja pyydä haluamastasi tuotteesta tarjous!

Kampanjat. Sivulta löydät sesonki ja ajankohtaiset kampanjatuotteet. Päivitämme kampanjatuotteita sesonkikohtaisesti. 

Tietoa meistä. Tältä sivulta löydät tietoa arvoistamme, palvelu periaatteistamme ja tiimistämme.

Ajankohtaista. Tälle sivulle päivitämme ajankohtaista tietoa toiminnastamme sekä kerromme erilaisia vinkkejä liikelahjojen ja mainoslahjojen valintaan.

FAQ – Usein kysytyt kysymykset.  Sivulle olemme keränneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä tilaamiseen, painatukseen ja liikelahjoihin liittyen.

Suunnittelu ja painatusmenetelmät.  Sivulta löydät tietoa suunnittelu ja räätälöinti palvelustamme sekä painatusmentelmistä.

Tuotemerkit. Sivulta löydät edustamiamme tuotemerkkejä.

Tilaus ja toimitusehdot. Sivulta lödät tietoa tilaamisesta ja toimitusehdoista. 

Yrityksenä haluamme tarjota laajan valikoiman korkealaatuisia ja käytännöllisiä tuotteita, jotka voidaan räätälöidä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Tässä tärkeimpiä ominaisuuksia, joiden puolesta teemme jatkuvasti paljon työtä nyt ja tulevaisuudessa, jotta sinä menestyt yhdessä meidän kanssamme.

 1. Laadukkaat Tuotteet:
  • Belentia Liikelahjatalo tarjoaa laadukkaita tuotteita, jotka kestävät ja ovat hyödyllisiä. Laatu on tärkeää, jotta lahjat heijastavat positiivisesti yritystäsi.
 2. Laaja Tuotevalikoima:
  • Belentia Liikelahjatalo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita, kuten kyniä, mukeja, vaatteita, elektroniikkaa ja matkatavaroita. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden valita juuri yrityksellesi sopivimmat lahjat.
 3. Räätälöintimahdollisuudet:
  • Belentia Liikelahjatalo tarjoaa räätälöintimahdollisuuksia, joiden avulla voit lisätä yrityksesi logon, iskulauseen tai muita yksilöllisiä yksityiskohtia lahjoihin. Räätälöinnin avulla lahjasta tulee henkilökohtainen ja brändiäsi edustava.
 4. Nopeat Toimitusajat:
  • Belentia Liikelahjatalo pystyy toimittamaan tilauksesi nopeasti ja tehokkaasti. Nopea toimitus on tärkeää, varsinkin jos tarvitset lahjoja tiettyyn tapahtumaan tai tilaisuuteen.
 5. Asiakaspalvelu:
  • Belentia Liikelahjatalo tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua ja tukea koko tilausprosessin ajan. Autamme sinua valitsemaan sopivimmat lahjat ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi nopeasti ja ammattitaitoisesti.
 6. Hintalaatusuhde:
  • Belentia Liikelahjatalo tarjoaa kilpailukykyisen hintalaatusuhteen. Vaikka laatu on ensisijainen, yritys tarjoaa myös edullisia vaihtoehtoja eri budjetteihin.
 7. Ympäristötietoisuus:
  • Ympäristötietoisuus on nykyään tärkeää. Belentia Liikelahjatalo tarjoaa ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja, kuten kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä tuotteita.
 8. Positiiviset Arvostelut ja Suositukset:
  • Tutki liikelahjayrityksen saamia arvosteluja ja suosituksia varmistaaksesi, että valitsemasi yritys on luotettava ja tarjoaa korkealaatuisia palveluita.
 9. Ammattitaito:
  • Belentia Liikelahjatalo on ammattitaitoinen ja osaava. Pystymme antamaan sinulle neuvoja ja suosituksia lahjojen valinnassa ja räätälöinnissä.
 10. Innovatiivisuus:
  • Belentia Liikelahjatalo on innovatiivinen ja tarjoaa jatkuvasti uusia ja mielenkiintoisia tuotteita, jotka herättävät positiivista huomiota.

Tutustu rauhassa sivuihimme ja jos sinulle herää kysymyksiä niin ota meihin yhteyttä, autamme varmasti!