Liikelahja on pieni esine tai etu, jota annetaan yritysten välisessä yhteistyössä kiitoksena yhteistyöstä tai liiketoiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Liikelahjat voivat olla esimerkiksi mainostekstiilejä, kyniä, reppuja, lahjakortteja tai juomapulloja. Ne ovat yleensä halpoja ja ne valitaan huolellisesti, jotta ne sopivat vastaanottajalle ja ovat sopivan arvokkaita yrityksen ja vastaanottajan välisen liiketoimintasuhteen mukaan.

Liikelahjojen antaminen on yleinen tapa yritysten välisessä yhteistyössä. Ne ovat yleensä pieniä esineitä, joita annetaan kiitoksena yhteistyöstä tai liiketoiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Liikelahjojen avulla yritykset voivat luoda positiivisen kuvan itsestään ja vahvistaa omaa brändiään.

Liikelahjojen avulla yritykset voivat myös kannustaa työntekijöitään ja parantaa heidän työtyytyväisyyttään. Palkitsemalla työntekijöitä liikelahjoilla yritys voi osoittaa arvostavansa heidän työtään ja saada heidät sitoutumaan yritykseen. Toisaalta liikelahjoja voidaan myös käyttää asiakkaille annettavina palkintoina tai kannustimina, mikä voi lisätä asiakkaiden lojaalisuutta yritystä kohtaan.

Tutustu liikelahja valikoimaamme alapuolelta!