BIC aloitti yksinkertaisesti – visiolla ja kynällä. Tavoitteena oli luoda tuote, joka vastaa kuluttajan perustarpeeseen: sujuva ja vaivaton kirjoitustyökalu. Mutta tuloksena oli paljon enemmän: BIC demokratisoi kirjoittamisen ja antoi kaikille luovan ilmaisun voiman.

Tänään tuomme yksinkertaisuutta ja iloa arkeen. Tavoitteemme on luoda helppouden ja ilon tunne miljoonissa hetkissä, jotka muodostavat ihmisen kokemuksen. Juuri tämä intohimo tuoda yksinkertaisuutta ja iloa ihmisille ympäri maailmaa ajaa tiimimme jäseniä joka päivä. Suunnittelemme arjen perusasiat uudelleen ja suunnittelemme tuotteita, jotka ovat osa jokaista sydäntä ja kotia.

Uskomme, että vaikutamme positiivisesti maailmaan tarjoamalla kestäviä ratkaisuja, jotka kunnioittavat planeettaa älykkään suunnittelun ja kestävien tuotteiden luomisen kautta.

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Bic tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi