Brabantia tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Brabantia
Brabantia on vuonna 1919 perustettu hollantilainen perheyritys, joka on erikoistunut kauniisti muotoiltuihin ja kestäviin kodin ja arkielämän tuotteisiin. Maitokannujen valmistuksensa toimintansa aloittaneen Brabantian valikoimaan kuuluu nykyään sisustustuotteita ja käyttöesineitä keittiöstä kylpyhuoneeseen, ja erityisen hyvin yritys tunnetaan poikkeuksellisen tyylikkäistä roska-astioistaan, jotka otettiin tuotantoon vuonna 1955. Brabantian yli satavuotisen historian aikana tuotteiden kestävyys on aina ollut olennainen tekijä, ja tänä päivänä se panostaa erityisellä tavalla myös ekologisesti kestäviin tuotantotapoihin ja materiaaleihin.

Brabantia – kohti 100% kiertotaloutta
Brabantia on siirtymässä 100 % kiertotalouteen vuoteen 2035 mennessä. Yli 1 000 Brabantian tuotetta on saanut pronssitason Cradle-to-Cradle -sertifikaatin ja StepUp- ja Sort & Go -jäteastiat saivat jopa hopeatason sertifikaatin! Cradle to Cradle Institute arvioi tuotteita materiaalien laadusta, materiaalien kierrätyksestä, uusiutuvan energian käytöstä ja hiilidioksidin hallinnasta, vesihuollosta ja sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta.

Brabantian roska-astia on käytännöllisen kaunis
Roska-astia voi olla myös osa sisustusta. Brabantian tunnetut roska-astiat sulautuvat vaivattomasti osaksi sisustusta ja ulkonäön lisäksi roskiksissa on luonnollisesti huomioitu käytännöllisyys – jätteiden käsittely, kierrättäminen ja luonnosta huolehtiminen on helpompaa. Kierrätä omalla tavallasi, valikoimasta löytyy eri tarpeisiin sopivia ja erikokoisia roskiksia.

Mallistomme Brabantia

Tuotemerkit

Brabantia tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi