Brook Taverner tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Brook Taverner on englantilainen, arvostettu miestenvaatteista tunnettu tuotemerkki, joka on auttanut asiakkaitaan tekemään hyvän vaikutelman vuodesta 1912.

Tuotteet on tehty päivittäiseen käyttöön ja paitsi että ne ovat erittäin miellyttäviä päällä, ovat ne helppohoitoisia, sillä Brook Tavernerin puvut kestävät konepesun. Myös puvuntakit voi pestä kotikoneessa, joka helpottaa vaatehuoltoa.

Brook Taverner käyttää tuotteisaan ensiluokkaisia materiaaleja ja toimii yhteistyössä vastuullisten tehtaiden kanssa, jotta eettinen tuotanto voidaan varmistaa. Kankaat täyttävät Oeko-Tex Standard100 –ympäristövaatimukset. Brook Tavernerin tehtaat käyvät myös vuosittain läpi Sedex- ja SMETA-auditoinnit, jotta voidaan varmistua, että ETI:n perussääntöjä noudatetaan tehtailla.

Today-malliston tuotteet ovat erittäin kestäviä ja mukavia, sillä ne on tehty joustavista kankaista. Joustavuus yhdistettynä tyylikkyyteen, tuo upean olemuksen ja toiminnallisuuden jokaiseen päivään. Today-mallisto tarjoaa täydellisen malliston käytännöllisiä vaatteita vaativaankin tarpeeseen jokaiselle yritykselle. Malliston tuotteiden värit ovat musta, tummanharmaa ja laivastonsininen. Tuotteista on saatavilla hyvin laaja koko valikoima ja niin housuja kuin takkejakin on saatavilla eri pituuksilla.

Brook Tavernerin tuotteisiin luottavat mm. autovalmistajista Ford, Volvo, Volkswagen, BMW, Audi, hotelliketjuista Sofitel, Hilton ja Ibis sekä Frankfurtin ja Nizzan lentokentät.

Mallistomme Brook Taverner

Tuotemerkit

Brook Taverner tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi