Hankimme puuvillan, kehrämme langat, neulomme, värjäämme ja leikkaamme kankaan sekä ompelemme vaatteet. Valmistamme vaatteita alusta loppuun kunnioittaen sekä inhimillisiä että luonnonvaroja. Tämä vaatii tarkkaa katsetta toimitusketjun jokaiseen osaan, minkä voimme tehdä, koska omistamme suurimman osan siitä. Pidämme itseämme vastuullisina jokaisesta vesilähteestä, jokaisesta energiayksiköstä, jokaisesta ergonomisesta työpisteestä ja kiinnitämme yhtä paljon huomiota siihen, mitä työhön tulee, kuin mitä siitä tulee.

Noudatamme korkeimpia standardeja globaalin tiimimme täydellä voimalla. Olipa kyse eettisistä, sosiaalisista tai ympäristöllisistä, tiukkojen, tulevaisuuteen suuntautuvien standardien noudattaminen antaa meille mahdollisuuden tehdä vaatteista parempia sen suhteen, miten valmistamme niitä, kenen kanssa teemme niitä ja mitä käytämme niiden valmistukseen. Se on vain osa liiketoimintaa kanssamme.

Tuotemerkit

105

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Comfort Colors tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi