Connaisseur Card tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Connaisseur Card on yksi Pohjoismaiden ostetuimmista lahjakorteista. Connaisseur Card on arvokas lahja niin herkkusuulle, kulinaristille, kotikokille kuin ”hänelle, jolla on jo kaikkea”. Lahjan antajana sinun tarvitsee vain antaa kortti, Connaisseur Card huolehtii lopusta.

The Connaisseur Card Group on perustettu Ruotsissa vuonna 1969 ja yritys on lahjakorttien alan edelläkävijä. Connaisseur Card toimii perinteisen lahjakortin tavoin: kortinsaaja valitsee itse yhden tai useamman lahjan kortin laajasta valikoimasta herkkuja ja designtuotteita. Lahja toimitetaan kortinsaajan kotiin tai tämän valitsemaan osoitteeseen, valitsemanaan ajankohtana.

Lahjakortin valikoimaan kuuluu premium-luokan ruokaa aina erikoisjuustoista tryffeleihin, keittiövälineitä, kokkiveitsiä, sisustustuotteita, designia ja asusteita. Lahjakortteja on useampia mistä valita. Lahjakortti on täydellinen lahja henkilölle, joka arvostaa laadukkaita veitsiä, keittiövälineitä, kodintekstiilejä tai herkullisia ruokia.

Voit personoida ja räätälöidä oman lahjakorttisi tai tehdä siitä yrityksenne ilmeen mukaisen sekä tehdä sisällön oman toiveen mukaiseksi. Voit valita useammasta Connaisseur Card –kokonaisuudesta suosikkisi, ja Connaisseur Card Exclusive -korttiin saat jopa nettisivun omalla henkilökohtaisella tervehdyksellä asiakkaille tai henkilökunnalle.

Tuotemerkit

Connaisseur card tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi