Olet ehkä kuullut Coolmaxista aiemmin, jos olet ostanut tiettyjä urheilutuotteita, kuten Sundried-juoksusukkia, mutta mitä se oikeastaan on? Tarkastellaan tarkemmin tätä älykästä kangasta ja sitä, miksi sinun pitäisi valita sitä käyttäviä urheilutuotteita.
Mistä Coolmax-kangas on tehty?

Coolmax on tuotenimi, kuten Sundried tai Lycra, ja se on eräänlainen polyesterikangas, jonka on kehittänyt amerikkalainen yritys Invista, joka tekee uraauurtavia edistysaskeleita kankaissa, kuten nailonissa, spandexissa ja polyesterissa.

Coolmax on suunniteltu parantamaan hengittävyyttä luonnonkuituihin, kuten puuvillaan, verrattuna, jotta urheilijoilla olisi parempi suorituskyky. Erittäin hengittävistä ja hikeä siirtävistä kankaista, kuten Coolmaxista, valmistettujen vaatteiden ja alusvaatteiden käyttäminen tarkoittaa, että kosteus imeytyy pois iholta ja voi haihtua, joten hikoilun aikana et tunne olosi kosteaksi ja epämukavaksi. Tämä on erityisen tehokas juoksusukissa, kuten Sundriedin myymissä sukissa, koska se estää rakkuloita ja epämukavaa hankausta.

Tuotemerkit

 

 

Coolmax tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi