Cutter & Buck tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Cutter & Buck on amerikkalainen lifestyle-brändi, jonka juuret ovat Seattlessa Tyynenmeren luoteisrannikolla, joka perustettiin jo vuonna 1990. Cutter & Buck on yhdysvaltalainen brändi, joka on menestynyt Yhdysvalloissa erittäin laajalla mallistollaan ja ainutlaatuisella profiilijakelullaan. Ruotsissa ja Skandinaviassa markkinoimme Cutter & Buckia premium-brändinämme, ja korkean laadun ja istuvuuden ansiosta olemme vakiinnuttaneet Cutter & Buckin vaativilla golfmarkkinoilla, mutta myös vapaa-ajan ja ulkoilun.

1990-luvulla Cutter & Buckia pidettiin edelläkävijänä, koska vaatteemme näyttivät ja tuntuivat yhtä hyviltä niin golfkentällä kuin sen ulkopuolella. Ja koska kiinnitimme erityistä huomiota yksityiskohtiin, tuotemerkkimme tunnettiin myös erinomaisesta laadusta. Saman tason olemme säilyttäneet tähän päivään asti. Uudisraivaajahenkemme huokuu jokaisesta valmistamastamme vaatteesta. Tavoitteemme on aina ollut – ja tulee aina olemaan – tarjota asiakkaillemme vaatteita, joissa he voivat saumattomasti siirtyä töistä viikonlopun viettoon, harrastuksiin ja iltaelämään.

Tuotemerkit

Cutter & buck tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi