Finden & Hales tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Finden & Hales tarjoaa huippuluokan Teamwear-, Corporate Sportswear- ja Workwear-kokoelman, jossa käytetään edistynyttä kangasteknologiaa verrattoman valikoiman suorituskykyisiä vaatteita tuottaen.

Jokainen tyyli on omistettu tarjoamaan erinomaista laatua ja tarjoamaan täydellisen koordinaation koko valikoimassa. Jokainen tyyli on suunniteltu ja valmistettu sopimaan miesten, naisten ja lasten vaatteisiin, koot vaihtelevat 5/6-vuotiaista aina 3XL-kokoon aikuisille.

Käytämme laajaa valikoimaa kankaita, mukaan lukien Permanent Wicking Technologymme, joka on suunniteltu sekä kestäviksi että hengittäviksi – varmistaen, että käyttäjä pysyy viileänä ja vaate on helppohoitoinen.

Edistyksellisellä rakenteellamme ja ominaisuuksillaan, kuten veden- ja tuulenpitävillä kankailla, joita käytetään koko mallistossa, käyttäjä on varustettu kaikenlaiseen toimintaan… maksimaalisella suorituskyvyllä. Kaikki Finden + Hales -tyylimme on suunniteltu siten, että niissä on helppo pääsy koristepisteisiin, mikä tekee brändäyksestä helppoa.

Mallistoon Finden & Hales

Tuotemerkit

Finden & Hales tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi