Fiskars tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Fiskars on laadukkaita puutarhanhoito-, ruoanlaitto- ja askartelutuotteita valmistava lifestyle-brändi, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten onnellisuutta kotona ja puutarhassa.

Fiskarsin toiminta on yrityksen perustamisvuodesta 1649 alkaen pohjautunut korkean laadun, kekseliäisyyden ja kestävän muotoilun periaatteille. Fiskars kannustaa kaikkia arjen luovuuteen ajattoman ja innovatiivisen muotoilun avulla. Me Fiskarsilla uskomme, että valmistamalla miellyttäviä, inspiroivia ja ympäristön kannalta kestäviä arjen tuotteita pystymme luomaan iloa ja hyvinvointia. Pyrimme siihen, että tuotantomme vaikuttaa positiivisesti koteihin, yhteisöihin ja koko planeettaamme.

Fiskarsin rautaruukki perustettiin vuonna 1649. Suuret metsäalueet, valjastamaton vesivoima ja hyvät vesitiet tekivät Fiskarsista ihanteellisen keskuksen suomalaiselle rautateollisuudelle. Nykyään Fiskars on yksi länsimaiden vanhimmista yrityksistä.

Tuotemerkit

Fiskars tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi