TUOTTEEMME

Vasaroista ja ruuvimeisseleistä taskulamppuihin ja mittanauhoihin jokainen työkalu on vahvan käsityöntaidon tulos, jossa näkyy ehdoton intohimo tekniikkaa kohtaan. Pitkäkestoiset tuotteet ovat kaikki valmistettu vahvimmista materiaaleista, ja ne ovat samalla erittäin hyvännäköisiä: mattapintaisia, vankkoja, tummia ja tukevia, antrasiitin sävyisiä.

AINA SIELLÄ MISSÄ TARVITAAN

Gear X vie käsityötaidon seuraavalle tasolle erittäin vankoilla työkaluilla, jotka palvelevat sinua koko elämäsi ajan. Kaikki tuotteemme ovat työkaluja, joissa on ainutlaatuinen ja ylellinen ulkonäkö.

Merkki on kehitetty erityisesti kaikille, jotka arvostavat kestäviä ja vahvoja työkaluja. Korkean laadun ansiosta Gear X -työkalut on rakennettu kestämään ja tekemään työtä.

PAKKAUS

Jokainen Gear X -tuote on pakattu ylelliseen mustaan lahjapakkaukseen, jossa on vetonauha. Laatikon sisällä on merkkikortti, jossa on tuotteen tekniset tiedot, ja se on sijoitettu EVA-sisäkkeeseen, joka on sekä kestävä että suojaava ja varmistaa, että lahjasi saapuu perille täydellisessä kunnossa.

TEHTY VASTUULLISESTI

Osana jatkuvia pyrkimyksiämme parantaa toimitusketjun työoloja varmistamme, että kaikki Gear X -tuotteemme valmistetaan tuotantolaitoksissa, joilla on voimassa oleva sosiaalinen auditointi amfori BSCI -auditointikehyksen ja käytännesääntöjen mukaisesti. Nämä puitteet noudattavat tiukkoja sosiaalisia normeja, jotka ovat kansainvälisten yleissopimusten, kuten ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen ja Kansainvälisen työjärjestön (ILO), mukaisia.

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Gearx tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi