Housegard on kehittänyt paloturvatuotteita vuodesta 1991. Valikoimamme on sekä laaja että syvä. Lisäksi ratkaisemme edelläkävijänä ongelmia mullistavalla AVD-sammutusaineellamme, joka on erityisesti tarkoitettu litiumakkupalojen sammutukseen.

Voimme tarjota alamme korkeimman sammutustehon, 55A, joka on varma laadun tae 6 kg:n jauhesammuttimellemme. Housegardin palovaroitinvalikoima kattaa kaikki tarpeet. Valikoimamme ulottuu yksinkertaisista malleista Origo™-palovaroittimeen, joka voidaan kytkeä sarjaan langattomasti.

Varoittimet

Tulipalon syttyessä jokainen sekunti on tärkeä. Siksi palovaroitin on useimmiten paloturvallisuuden ratkaisevin osa. Yksi tai useampi palovaroitin on halpa henkivakuutus.

Käsisammuttimet

Palosammutin on tärkeä turvallisuusvaruste, mutta sammutintyypin valinnassa on otettava huomioon, minkälainen palo on todennäköisin käyttöpaikassa ja ketkä sammutinta käyttävä.

Sammutuspeitteet

Sammutuspeite on hyvä lisä sammuttimelle, ja sitä käytetään pääasiassa sammuttamaan pienehköjä paloja liedellä, sängyssä, huonekaluissa tai vaatteissa.

Ensiapulaukut

Housegardin ensiapulaukut sisältävät kaiken tarvittavan lievien henkilövahinkojen varalle.

Tuotemerkit

 

 

 

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Housegard tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi