JRC James Ross Collection tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Yrittäjäseikkailumme alkoi vuonna 1998, kun perustettiin Sei Due Sei: yritys, joka syntyi ensisijaisesti kahden ystävän halusta perustaa yritys yhdessä. Työlle omistautuminen ja intohimo muotoiluun sai meidät luomaan ensimmäisen James Ross -vaatemalliston vuonna 2002. Vuonna 2003 Milanon PTE:ssä saimme tuotteidemme erinomaisen laatu-hintasuhteen ansiosta ensimmäisen erittäin tärkeä tulos, jonka ansiosta yhtiömme on vuodesta 2004 lähtien kasvanut nopeasti koko Italiassa kaksinumeroisella kasvulla ja vuodesta 2010 lähtien myös Euroopan markkinoilla.

Vain 12 tuotteesta vuonna 2002 lähtien James Ross Collection on nykyään alan johtava yritys, ja se tarjoaa ammattivaatteiden kokoelman, jossa on yli 300 tuotetta ja 1 200 värireferenssiä, kolme myynninedistämisvaatemallistoa, jotka pystyvät tyydyttämään kaikki nykypäivän tarpeet. työntekijöitä, 16 500 m2:n logistiikka, yli 5 miljoonaa kappaletta saatavilla yli 5 000 aktiivisella asiakkaalla Italiassa ja lähes 1 000 ulkomailla.

Lisäarvomme on aina ollut inhimillinen tekijä. Olemme 20 vuoden ajan asettaneet kasvumme keskipisteeseen arvot, kuten ystävyyden, sitoutumisen, luottamuksen ja vahvan vastuun tunteen asiakkaita ja toimittajia kohtaan. Ja juuri tähän suuntaan haluamme edetä vakuuttuina siitä, että JRC:n tarina on vielä kirjoittamatta. Loppujen lopuksi, kuten iskulauseemme sanoo, WeAr The Future.

Tuotemerkit

Jamess Ross Collection tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi