Kanelimamman juuret ovat Pohjois-Karjalan metsissä, suomalaisessa designissa ja nostalgisessa mummolatunnelmassa. En vain osannut päättää, tulisiko minusta taitelija vai liikenainen.

Finnish Design – Suomessa
suunniteltuja sisustustuotteita

Kanelimamman lahjatavaroiksi on valikoitu kauniita, käytännöllisiä ja laadukkaita, aikaakestäviä sisustustuotteita. Kaikki tuotteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Pohjoismaissa mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Teen yhteistyötä suomalaisten käsityöläisten kanssa, ja esimerkiksi vanerivadit, leikkuulaudat ja keittiövälineet valmistetaan Suomessa.

Puuvilla-pellavaiset keittiöpyyhkeet ovat Kanelimamman oma design-tuote ja ne painetaan ekologisilla väreillä Ruotsissa. Keittiöpyyhe on oiva, postitettava lahja, mikä sopii hyvin yrityslahjaksi mausteiden kera.

Voit tilata sisustustuotteita erikseen tai täydentää niillä herkkulahjoja – Kanelimamman valikoimasta löydät myös valmiit lahjaideat vaikkapa äitienpäiväksi tai tupaantuliaisiksi.

Tuotemerkit

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Kanelimamma tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi