Klippan Yllefabrik on perheyritys joka aloitti toimintansa 1879 kun Jöns Petter Magnusson osti pienen villakehräämön Klippanin keskustasta. Klippan on pikkukaupunki eteläisessä Ruotsissa. Siitä lähtien on Klippan Yllefabrik toiminut samaan tapaan eli valmistanut tuotteita vain luonnollisesta puuvillasta ja villasta.

Klippanin huovat ja viltit valmistetaan alusta loppuun omalla tehtaalla. Näin kontrolli toimii hyvin, voidaan käyttää valikoituja materiaaleja ja valmistaa niistä täydellinen tekstiilimallisto. Mallisto joka erottuu muista erinomaisella laadulla ja persoonallisella skandinaavisella designilla.

Hyvässä designissa kohtaavat omaperäisyys ja käytännöllisyys

Näissä tuotteissa laatu tuntuu ja ainutlaatuisuus näkyy. Taustalla on pitkä tekstiilitaidoin perinne, sekä liuta taitavia suunnittelijoita. Mukana malliston kehittämisessä on monia tunnetuja, sekä uraauurtavia muotoilijoita. Väreissä ja kuoseissa on laaja valikoima leikittelevistä teemoista pelkistettyihin, kuten esimerkiksi Bengt & Lottan hauskat ja omaperäiset hahmot, Akira Minagawan minimalistiset perhosaiheet, sekä Olle Ekselin klassikkografiikat.

Tuotemerkit

74

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Klippan tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi