Suomessa on 5,5 miljoonaa ihmistä ja yli kolme miljoonaa saunaa. KOLOn tavoitteena on jalkauttaa tämä saunakulttuuri kaikkialle maailmaan, kiulu ja kauha kerrallaan. KOLOn kokonaisvaltaisen saunomisen ja kylpemisen tuoteperheen on suunnitellut muotoilija Brita Flander.

KOLOn tuotteet on valmistettu jauhemaalatusta alumiinista. Tuotteet ovat kauniita laserkaiverrettuina, sillä silloin alumiinin väri tulee esiin.

KOLOn tarina on alkanut Kiulusta ja Kauhasta. Ne ovat erottamattomia. Siksi ne on myös pakattu setissä yhteen. Kauha toimii kiulun kantokahvana ja ilman kiulua ei kauhalla olisi paikkaa, jossa maata. Ne eivät tee saunomisesta ikimuistoista, eivät loista pimeässä tai tuoksu millekään. Sen kuitenkin takaamme, että kiulu ei vuoda ja kauha kantaa. KOLO Kiuhu+Kaula -parivaljakko on saatavilla kaikissa väreissä eli mustana ja valkoisena.

Saunaperheeseen kuuluu myös saunamittarit ja bambuharjat.

Mallistomme Kolo Sauna

Tuotemerkit

Kolo tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi