Matterhorn tuotteita omalla painatuksella ja logolla-Belentia Liikelahjatalo

Matterhornin perusajatuksena on aina ollut aktiivisen arkielämän ja työelämän yhdistäminen. Käytännössä se tarkoittaa kahta asiaa: mallistojen tulee toimia joka säässä ja olla tyylikkäitä sekä edustavia.

Innoitus 4 478 metriä merenpinnan yläpuolelta

Innoitus takkeihimme tulee tietenkin vuoresta, jonka mukaan ne on nimetty. Ainutlaatuisesta muodostaan tunnettu Matterhorn sijaitsee Alpeilla Sveitsin ja Italian välissä, lähellä Zermattin laskettelukeskusta. Jos takki toimii näissä oloissa, se toimii missä vain.

Tuotekehityksemme perustan muodostavat ulkoilmaelämä ja ulkoliikunta. Siksi pystymme rikkomaan rajoja ja kehittämään tuotteitamme jatkuvasti uusien materiaalien, toiminnallisuuden ja mallien avulla. Näin syntyy ulkokäyttöön tarkoitettu vaate, joka sopii niin kävelylle, veneilyyn kuin tunturiinkin – mutta ennen kaikkea työkäyttöön.

Matterhorn-takki sopii joka tilanteeseen

Missä ikinä oletkin ja minne ikinä oletkaan menossa, Matterhornin päällysvaatteet suojaavat sinua säältä ja auttavat pysymään tyylikkäänä. Antaa tulla vain aurinkoa, sadetta, tuulta tai lunta töissä tai vapaa-ajalla! Kun pukeudut Matterhorniin, olet valmis kaikkeen.

Tuotemerkit

Matterhorn tuotteet omalla logolla tai painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, ai, eps, svg, tiff, jpeg, jpg, png, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi