Monien kategorioiden asiantuntijana ja täyden palvelun toimittajana annamme eurooppalaisille yrityksille mahdollisuuden luoda bränditietoisuutta toimittamalla täydellisen henkilökohtaisen lahjan kustannustehokkaimmalla, nopeimmalla ja kestävällä tavalla. Olemme tehneet tätä jo yli 50 vuoden ajan jatkuvan innovaation ja lyömättömien läpimenoaikojen avulla, mikä lisää toimitusketjumme lisäarvoa. Tällä pyrimme innovoimaan mainostuotteiden alaa.

Siksi olemme aina uteliaita, rohkeita ja intohimoisia. Kannustamme itsenäiseen päätöksentekoon, kun etsitään innovaatiota ja proaktiivisuutta. Koska hyväksymme läpinäkyvyyden, se tarkoittaa, että jaamme tietoa avoimesti ja laajasti ja teemme sen helposti saataville.

Teemme myynninedistämistuotteista kustannustehokkaimman, kestävimmän ja nopeimmin saatavilla olevan markkinointityökalun jatkuvan innovaation ja lyömättömien läpimenoaikojen avulla, mikä parantaa toimitusketjumme lisäarvoa.​ ​

Vaikka myynninedistämistuote on potentiaalisesti konkreettisin ja arvostetuin markkinoinnin väline, sen ”kattavuutta” haastaa tarpeeton kustannusten lisäys arvoketjussa ja riittämätön keskittyminen kestävyyteen.​​

Tuotemerkit

   

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Midocean tuotteet omalla logolla ja painatuksella

Tulemme laittamaan myös tämän tuotemerkin tuotteita lisää sivuillemme. Voit kuitenkin pyytää meitä tekemään tarjouksen haluamastasi tuotteesta jo nyt, kiitos siitä jo etukäteen!!

Lisäksi voit tutustua tuotteisiimme kuvastojemme kautta, ks. linkki kuvastot.

Kuvastot

Tuotemerkit

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Jätä tarjouspyyntö lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä!
Hidden
Voit halutessasi lähettää logon/painoaineiston.
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, pdf, Max. tiedoston koko: 8 MB.
Myynti / asiakaspalvelu
Myynti / asiakaspalvelu
belentia@belentia.fi